- 6,870
- 10,914
- 113
teşekkürler dost, analiz var tabiki ama nbaye analizlerin pek işe yaradıgını düşünmüyorum, yazı turadan farkı yok maçlarınÖncelikle şansın bol olsun dost.Çalışılmış kupon mu güven var mı?Deneyeyim mi bende ufaktan dost
sallamasyon degil bu kez tutmaz o yüzdenUmarım sallamasyondur dostbol şans
2 maç seç dost en güvendiğin.Bende şansına ortak olayımteşekkürler dost, analiz var tabiki ama nbaye analizlerin pek işe yaradıgını düşünmüyorum, yazı turadan farkı yok maçların
İnşallah tutar dostsallamasyon degil bu kez tutmaz o yüzden![]()
portland üst ve clippersın handisiz galibiyeti en cok icime sinen maclar bu gecenin nba bülteninde. ama dedigim gibi dost bu ligde ne olacagı belli olmuyor asla2 maç seç dost en güvendiğin.Bende şansına ortak olayım
Teşekkürler dost deneyeceğim bu 2 maçı.Kesinlikle öyle.Yatması gram üzmez zaten dost takiplik güzel gider.Geceye hiç analiz yapmadım senin bu iki maçınla şansına ortak olayımportland üst ve clippersın handisiz galibiyeti en cok icime sinen maclar bu gecenin nba bülteninde. ama dedigim gibi dost bu ligde ne olacagı belli olmuyor asla
bol şans dost, diger dolandırıcın üzülmez umarım baskasından mac almanaTeşekkürler dost deneyeceğim bu 2 maçı.Kesinlikle öyle.Yatması gram üzmez zaten dost takiplik güzel gider.Geceye hiç analiz yapmadım senin bu iki maçınla şansına ortak olayım![]()
Aman dost adlarını anma gece gece gelirler 2 maça 10 binlik ederler bizi şimdi hiç gerek yok 😄bol şans dost, diger dolandırıcın üzülmez umarım baskasından mac almana
bugün erken uyudular galiba coktan gelirlerdi yoksaAman dost adlarını anma gece gece gelirler 2 maça 10 binlik ederler bizi şimdi hiç gerek yok 😄
Yada parayı buldu beyfendiler 😄bugün erken uyudular galiba coktan gelirlerdi yoksa![]()
yok dost sacmalamaYada parayı buldu beyfendiler 😄
54 iyi ya ilk per için, 2 ya da 3te acılırlarclippers maçı sönük duruyo şuan atmaları lazım