- 6,870
- 10,914
- 113
bos yapma dost payfix at özelden14 orandan ms 2 ye 500 tl bastım
bos yapma dost payfix at özelden14 orandan ms 2 ye 500 tl bastım
Artık o oyundaki ''iiiiihaaaa'' Sesini kovboylardan değil benden çıkıyor 😄Yok mu dost sana sormalı yapıştır artık özledik![]()
Niye özeldenbos yapma dost payfix at özelden
Dost o oyun çok paspal ya nasıl oynuyonArtık o oyundaki ''iiiiihaaaa'' Sesini kovboylardan değil benden çıkıyor 😄
Aynennoyle lduO kadar uzamaz bunların nefesi yetmez ikiside kötü masa teniscisi ama suntsov diğerine göre 2 3 gömlek üstün ya 3 0 biter ya 3 1
sagol dost da tebrikler bana degil umuta11/6 her set rahat geldi tbrkler @bjornensz kardes
Umutks41 kazandırmaya dewam ediyor dost son gaz devamsagol dost da tebrikler bana degil umuta
BenkaAnmistim ama sureki oynamak iyi degilBen bi kere bile 10 tl kazanamadım o oyundan yemınle
1k Yaptığımda kusuratlari oynuyorum .Verdi mi adam gibi versin diye . Bugüne kadar %99 pragmatic oynadım. Toplam dead ör alive kazancı kadar vermemiştir 😄Dost o oyun çok paspal ya nasıl oynuyon
Vip grup ücretleri arttı kupon gördüğünüz üzere rahat geldi değerlendi artık satışlarUmutks41 kazandırmaya dewam ediyor dost son gaz devam
Bugün de tahtalıköy senin kılığına girip senin için parayı alıyormuş 😄😄 Güzel intikam olur 😄Niye özelden
Bu arada tebrikler dost daim olsun güldük eğlendik 😄yeşillenmeyi unutmayalım dost ayda yılda bir won cekiyoz boşa gitmesin @Shellac
Yarın beni bul dost Bi kupon daha satıcam sanayeşillenmeyi unutmayalım dost ayda yılda bir won cekiyoz boşa gitmesin @Shellac
Canı sağolsun tahtalı kardeşin bizden Bi sigara içsinBugün de tahtalıköy senin kılığına girip senin için parayı alıyormuş 😄😄 Güzel intikam olur 😄