- 3,882
- 1,373
- 113
Bende yarın rolling açacağım bugün para yok
Açmadan önce bana da para at beraber açalım alt alta olsun rollingler dostBende yarın rolling açacağım bugün para yok
Olur dostum güzel fikirAçmadan önce bana da para at beraber açalım alt alta olsun rollingler dost
yemin ederimki ilk hangi siteden para çekersem 100 lirasını tahtalikoy' e atacağım şerefim ve namusum üstüne and içerimCanı sağolsun tahtalı kardeşin bizden Bi sigara içsin
altta olmayı mı seversin dost hayırdırAçmadan önce bana da para at beraber açalım alt alta olsun rollingler dost
Umut geldi ruh hastan 😄😄😄yemin ederimki ilk hangi siteden para çekersem 100 lirasını tahtalikoy' e atacağım şerefim ve namusum üstüne and içerim
Tşk dostyemin ederimki ilk hangi siteden para çekersem 100 lirasını tahtalikoy' e atacağım şerefim ve namusum üstüne and içerim
bir bölüm dizi izleyip uyuyacagım dost uykum var baya dişçiye gidebilirim yarın bugünlük bu kadarŞimdi yeni kupon gelecek mi yoksa olay çıkmadan dağılalim mi
Tamamdır hayırlı gecelerbir bölüm dizi izleyip uyuyacagım dost uykum var baya dişçiye gidebilirim yarın bugünlük bu kadar
Reis şakasına dedik neden kızgın attın kiBu konu hala neden yeşil değil yoksa dostum @bjornensz forumdan dışlaniyor mu![]()
Ama 350 kazandi750 tl kupon bedelini ödediğin için sağol bjornensz
Benım anlamadıgım adam 750 tl verdi benden bu kuponu almak ıcın ama 100 basmış ne kazandı sımdı750 tl kupon bedelini ödediğin için sağol bjornensz
rica ederim dost işçinin emegini karşılıksız bırakmayız750 tl kupon bedelini ödediğin için sağol bjornensz
eyvallah dost sana da iyi gecelerTamamdır hayırlı geceler
Şimdi özelden resmini attı bets10 dan 10 k basmışAma 350 kazandi![]()
işte dost yeni türkiyenin ekonomistleri böyle adamlar olacak sonra dolar neden düşmüyorBenım anlamadıgım adam 750 tl verdi benden bu kuponu almak ıcın ama 100 basmış ne kazandı sımdı
Bu ay geçen aydan iyi olacakişte dost yeni türkiyenin ekonomistleri böyle adamlar olacak sonra dolar neden düşmüyor