- 49,330
- 37,485
- 113
Tebrıkler kankamBozduk gitti 700 tl için gerek yok strese çok yattım bu dk lardan sonra
Tebrıkler kankamBozduk gitti 700 tl için gerek yok strese çok yattım bu dk lardan sonra
Yok daha Ne yaptırayım😄😄Şimdi gol attirabilirsin murrom..dd
Fark çok azmis...ddBozar dedim ya
Nerde ne zaman bana haber vermedenSon kasa değildir bozmaz.....dağıtım yapmış biz uyurken...kasası vardır bozmaz o
Yok valla enparada kaldı 🤣🤣 o da kapandıAynen ne gerek var IBAN vardır sende![]()
Dm ye gel o vakitKullanmıyorum Tg sildim telefon kasıyor 🤣🤣
Eyvallah kardeşimHayırlı olsun dostum
Yazarız no problemYok valla enparada kaldı 🤣🤣 o da kapandı
..azcik yağmur yagdiya hemen çamura yatıyorYok valla enparada kaldı 🤣🤣 o da kapandı
Aynen 😅😅 konu kilit @ShellacBurası Tamam konu kilit
Em temizi ama 700 bozmasan dağılırdı burdakilere 😂Bozduk gitti 700 tl için gerek yok strese çok yattım bu dk lardan sonra
Valla yok lan hepsi enparada kayıtlıydı o da kapanınca gitti bitek @Nuvem in ibanı var birde Meriç in onlarada borcum var diye 🤣🤣🤣..azcik yağmur yagdiya hemen çamura yatıyor)
Çok yattım inan bu dk lardan sonra özellikle kadınlarda 🤣Em temizi ama 700 bozmasan dağılırdı burdakilere 😂
Listede varım değil mi😄😄Valla yok lan hepsi enparada kayıtlıydı o da kapanınca gitti bitek @Nuvem in ibanı var birde Meriç in onlarada borcum var diye 🤣🤣🤣
Meriç yasiyormu..slm soyleValla yok lan hepsi enparada kayıtlıydı o da kapanınca gitti bitek @Nuvem in ibanı var birde Meriç in onlarada borcum var diye 🤣🤣🤣