Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Böcek fobisi

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
Bu tarz fobisi olan varmı hiç aranızda ben 27 yaşındayım hamam böceği gördüğüm an ruhum çekiliyor mk yeminle aslan görsem bu kadar tırsmam az önce bir tanesi ile tanıştık bütün uykum kaçtı evde bütün ışıkları yaktım :D

oridevo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,569
1,781
113
Aynı fobi bende de var nasıl yeneceğimi bilmiyorum ama o böcekler insanlara küçük görünürken bizim gözümüzde kocaman oluyorlar. Hissettiğini anlayabiliyorum kaşıntı falan oluyodur kesin ter basıyodur anlıyorum seni :D Çözümünü bilmiyorum

Sedatgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,209
1,152
113
Aynı fobi bende de var nasıl yeneceğimi bilmiyorum ama o böcekler insanlara küçük görünürken bizim gözümüzde kocaman oluyorlar. Hissettiğini anlayabiliyorum kaşıntı falan oluyodur kesin ter basıyodur anlıyorum seni :D Çözümünü bilmiyorum
Aynen kardeşim valla söylediklerinin hepsi oluyor çözümü bi türlü bulamadım bende :D

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,475
956
113
Yaz aylarında her türlü giriyorlar kardeşim mekan fark etmiyor sabret kaldı şurda 15 gün sonra inlerine girerler :D