- 2,523
- 1,500
- 113
Kasa 1 hedef 5k olursa 2 3 arkadaşı görürüz
Ekli dosyalar
-
364.8 KB Görüntüleme: 46
2adimda 5k olur umarım bol şansKasa 1 hedef 5k olursa 2 3 arkadaşı görürüz
Bol sans kardesKasa 1 hedef 5k olursa 2 3 arkadaşı görürüz
goa goal olduKasa 1 hedef 5k olursa 2 3 arkadaşı görürüz
Bol şanslar kardeşim bu arada Goa attıKasa 1 hedef 5k olursa 2 3 arkadaşı görürüz
BolşansKasa 1 hedef 5k olursa 2 3 arkadaşı görürüz
Bu bültenle zor u19 milleti öpmek için çıkmışlar sahaya keşke akşamı bekleseydin bol şans agaKasa 1 hedef 5k olursa 2 3 arkadaşı görürüz
Atar Allah'ın izniyleBayern 2. Yarı atar umarım 1 0 bağlanmaz
Knk aston villa gs üst dicektim bekleyemedim 😂 şu kupon gelirse onlara giricemBu bültenle zor u19 milleti öpmek için çıkmışlar sahaya keşke akşamı bekleseydin bol şans aga
Munich affetmezBayern 2. Yarı atar umarım 1 0 bağlanmaz
ilk yarı gole girenler yatırmak iiçin 0 0 bitti o maç ikinci yarı 4-1 bitecek bizzat maneul neuerden aldım bilgiyiBayern 2. Yarı atar umarım 1 0 bağlanmaz
Fener maçı için temkinli oynayabilir GalatasarayKnk aston villa gs üst dicektim bekleyemedim 😂 şu kupon gelirse onlara giricem
Munich maçı alt size soyliyim bakmayın istatistige fena yakacaklarMunich affetmez
Bol şans agaKnk aston villa gs üst dicektim bekleyemedim 😂 şu kupon gelirse onlara giricem
Munich 2tane atarMunich maçı alt size soyliyim bakmayın istatistige fena yakacaklar
2 0 ama 2.5 altı kastettin demi😂Munich maçı alt size soyliyim bakmayın istatistige fena yakacaklar
Agacim inşallah gelir ama bak sana birsey diyim 1.5 alt oranı varya alt çok gizlice yatıyor farkındamisin birde 1.42 orandan hep tiskinmisimdir ya inşallah gelir gönlüm senden yana agacim ama dediğim gibi 1.5 alt oranı çok garip bir şekilde orda kendini saklamis2 0 ama 2.5 altı kastettin demi😂
İnşallah agaMunich 2tane atar