Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bonus Kıtlığı

nothingman18

Romantik İsyankar !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,522
1,016
113
Senelerdir bu işin içindeyim belli başlı on onbeş site harici bitik siteler yatırım yapan yok kullanıcı cogalsa ne olacak Ergen genç çocuklarda para mı var siteye atacak ülkenin hali belli durumu iyi olup oynayanlarda kafa sitelerde oynar zaten yatırım yapan müşteri azaldı bitikler

Liceli2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
340
200
43
Spama düşen mesaj bölümüne bakıyorum mesaj bile atmıyorlar demek sms atacak paraları bile kalmamış

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,173
1,403
113
Sanki savaş çıkmışta yicek kıtlığı var gibi konu açmışlar. Allahım sen akıl fikir ver

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,469
1,861
113
Spama düşen mesaj bölümüne bakıyorum mesaj bile atmıyorlar demek sms atacak paraları bile kalmamış
İnşallah öyledir bin bir belaya ugrasınlar aldıkları ah daha beterini yaşasınlar doğum gününü bekliyorum sonu geldi bunların telefon numarasını maili hepsini değiştirecem
Bunlardan gelecek paraya lanet olsun

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,764
1,717
113
Günde 1520 defa arıyolar eskiden bu kadar aramazlardı hadi geçtim eskiden adabı vardı öğlen ararlardı akşam bile aramazlardı şimdi 23:32 arama 08:32 arama hadi açıtosun kan alıcı sömürğler hala yatırım bonusu diyor

krizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
679
238
43
Günde 1520 defa arıyolar eskiden bu kadar aramazlardı hadi geçtim eskiden adabı vardı öğlen ararlardı akşam bile aramazlardı şimdi 23:32 arama 08:32 arama hadi açıtosun kan alıcı sömürğler hala yatırım bonusu diyor
Gece 2 de aradilar beni gecenlerde kufur edip kapattim

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,914
2,172
113
Tam haassablık konu haassab nerde gelmedi mi?

Gelmediyse birazdan gelir everylerin bonus konusunda çok cömert olduğunu, every olmayan diğer sitelerde bonus kavramının bile olmadığını sekiz paragraf şeklinde açıklar

Adnan holding42

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
74
55
18
Bende bulamıyorum kolay çekimli her türlü katlanır bonusda çalışmaya başladım benim iki yerde param kaldı onu alırsam tamam

kelkit29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
676
244
43
Kanka eğer iyi günlerimiz buysa gerçekten çok korkunç bir vaziyet.
Yanlış anlamada açtığın konu akıllı adam işi değil senin o dediğin zamanlarda oynayanların sayısı ile şimdi bu oyunu oynayanlar arası 20 kat fark var site hangi birine hediye vetecek bonus verecek