- 25,852
- 6,731
- 113
Allah'tan hazır olda bekleyin demediSaat 1 maçlarına oynayacagim 20 dakika sonra gorusmek üzere olur mu ?
Allah'tan hazır olda bekleyin demediSaat 1 maçlarına oynayacagim 20 dakika sonra gorusmek üzere olur mu ?
Yok artık yanlış kişiye yazmışım özür 🤣🤣İntihar etmek üzereyim Hızır
kanka daha önce actı mı bozok görmedim belki yeni deniyorkaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
Kendisi soruyor burda 🤔
La adam rolünü yapsın bi puahaha kazanırsam 2 3 kişiye de vercem dedi yeter işte sanki won gatanti ouauuAllah'tan hazır olda bekleyin demedi
Benim eğitim aldığım ocakta hiç kimseye Emir verilmez rica edilir.Allah'tan hazır olda bekleyin demedi
Bu dünyadaki en Büyük günah nedir bilir misinYok artık yanlış kişiye yazmışım özür 🤣🤣
Maçkolikten önce gol yazman lazım kardeşim. Fakat maçkolik maç oynanırken gol olmadan golü bildiği için bu da senin için pek mümkün görünmüyor. Elendin.en sıkı takip ne oluyo golse sol yazcaz basketse sayıları zaten tam ne beklion bizden![]()
Lozersi tanimakBu dünyadaki en Büyük günah nedir bilir misin
AdammmmmBenim eğitim aldığım ocakta hiç kimseye Emir verilmez rica edilir.
Bir kalbe bir insana boş yere Umut vermek kalbini kırmaktır.Lozersi tanimak
lexeeeeeeeeeeeeBenim eğitim aldığım ocakta hiç kimseye Emir verilmez rica edilir.
EeeBir kalbe bir insana boş yere Umut vermek kalbini kırmaktır.
kral bir gün dondurucu kış mevsiminde gecenin soğuğunda nöbet tutan bir muhafızın yanına giderek sordu.
-üşümüyor musun?
muhafız; ben alışığım efendim diyerek cevap verdi. kral;
-olsun dedi. ben sana sıcak tutan elbiseler getirmelerini emredeceğim diyerek gitti.
ancak kısa bir süre sonra askerlerine sıcak tutan elbiseleri götürmelerini emretmeyi unuttu.
ertesi gün ise duvarın yanı başında soğuktan donarak ölmüş muhafızın cesedini buldular. fakat muhafız ölmeden önce duvara bir şeyler yazmıştı. duvarda şunlar yazıyordu;
“kralım, ben soğukta nöbet tutmaya alışkındım. fakat senin sıcak elbise vaadin beni öldürdü!”
Evet01 .00 da burda olalım
01 de başlıyor rol knkGeyik muhabbetini gecsekde artık role baslansa kaç adım olacak şimdi futbol mu olacak
O kadar uzun mesja 3 harf cevap mi verilir emmi