- 7,310
- 3,541
- 113
takıl işte jsjsjsCanım sikiliyor maksat şenlik olsun
takıl işte jsjsjsCanım sikiliyor maksat şenlik olsun
Adam acemi mazur gor4 ne olum saat 1 aw Pp uhu
3 k 3 adım 5 kişi roll parası ideal kankaİyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
Bol sanslarİyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
Knk dün gece bizi emre denin adi fena yemledi valla milleti kekledi resmen bnde dahil gece 12 bi başladı sabh 6 kdr milleri tuttu rolde herkes üçün birini aldı 🤣4 ne olum saat 1 aw Pp uhu
Gördüm sabah Ban yemiş süresiz ğuajjKnk dün gece bizi emre denin adi fena yemledi valla milleti kekledi resmen bnde dahil gece 12 bi başladı sabh 6 kdr milleri tuttu rolde herkes üçün birini aldı 🤣
2 adim basketİyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
O yüzden 4 adım gereksiz adam bende para var diyo para dagitacam diyo 2 adım iyidirKnk dün gece bizi emre denin adi fena yemledi valla milleti kekledi resmen bnde dahil gece 12 bi başladı sabh 6 kdr milleri tuttu rolde herkes üçün birini aldı 🤣
AdmasnTüm yorumlari değerlendirdim kasa 4 k hedef 2 adım olacak kazanan 1 kişi olacak en sıkı takip eden kişi baştan sona kadar kazanma durumunda 2.3 kişiye vereceğim parayı tek bir kişiye yovmiyesini gonderecem. Daha makbul olur. Birazdan ilk kuponu paylaşacagim.
Bol şansTüm yorumlari değerlendirdim kasa 4 k hedef 2 adım olacak kazanan 1 kişi olacak en sıkı takip eden kişi baştan sona kadar kazanma durumunda 2.3 kişiye vereceğim parayı tek bir kişiye yovmiyesini gonderecem. Daha makbul olur. Birazdan ilk kuponu paylaşacagim.
Haydi bakalim , herkese bol sans yesillensinTüm yorumlari değerlendirdim kasa 4 k hedef 2 adım olacak kazanan 1 kişi olacak en sıkı takip eden kişi baştan sona kadar kazanma durumunda 2.3 kişiye vereceğim parayı tek bir kişiye yovmiyesini gonderecem. Daha makbul olur. Birazdan ilk kuponu paylaşacagim.
Sıkı takip derken kardeşim saniye skor muTüm yorumlari değerlendirdim kasa 4 k hedef 2 adım olacak kazanan 1 kişi olacak en sıkı takip eden kişi baştan sona kadar kazanma durumunda 2.3 kişiye vereceğim parayı tek bir kişiye yovmiyesini gonderecem. Daha makbul olur. Birazdan ilk kuponu paylaşacagim.
Haklısın knk dgru 2 olmuş ztnO yüzden 4 adım gereksiz adam bende para var diyo para dagitacam diyo 2 adım iyidir
Birsuru kişi var dağıt işte 500er 😁Tüm yorumlari değerlendirdim kasa 4 k hedef 2 adım olacak kazanan 1 kişi olacak en sıkı takip eden kişi baştan sona kadar kazanma durumunda 2.3 kişiye vereceğim parayı tek bir kişiye yovmiyesini gonderecem. Daha makbul olur. Birazdan ilk kuponu paylaşacagim.
Gönder aç kaldık gönder dostTüm yorumlari değerlendirdim kasa 4 k hedef 2 adım olacak kazanan 1 kişi olacak en sıkı takip eden kişi baştan sona kadar kazanma durumunda 2.3 kişiye vereceğim parayı tek bir kişiye yovmiyesini gonderecem. Daha makbul olur. Birazdan ilk kuponu paylaşacagim.
bol sans kral hadi bakalım umarım basarılı olursun umut bozokTüm yorumlari değerlendirdim kasa 4 k hedef 2 adım olacak kazanan 1 kişi olacak en sıkı takip eden kişi baştan sona kadar kazanma durumunda 2.3 kişiye vereceğim parayı tek bir kişiye yovmiyesini gonderecem. Daha makbul olur. Birazdan ilk kuponu paylaşacagim.
Saniye skor faul atis her şey ahsjsjsh ne istiyorsa artikSıkı takip derken kardeşim saniye skor mu
Kanka yanlış anlamada bu köpek yarışı değil ki burdakilerde insan ve sen bu şekilde insanları birbirine kirdirirsin en sıkı takip edecek derkenTüm yorumlari değerlendirdim kasa 4 k hedef 2 adım olacak kazanan 1 kişi olacak en sıkı takip eden kişi baştan sona kadar kazanma durumunda 2.3 kişiye vereceğim parayı tek bir kişiye yovmiyesini gonderecem. Daha makbul olur. Birazdan ilk kuponu paylaşacagim.