- 7,310
- 3,541
- 113
buda mantıklı @bozak2121 dikkate alırsa tabiBirsuru kişi var dağıt işte 500er 😁
buda mantıklı @bozak2121 dikkate alırsa tabiBirsuru kişi var dağıt işte 500er 😁
Ben kaçar böyle roll olmaz haydi eyvallah puajaaSaniye skor faul atis her şey ahsjsjsh ne istiyorsa artik
anlık bildirim gol bildirimi gisidas vs en aktif olan adaletliyim babama bile torpil yapmamSıkı takip derken kardeşim saniye skor mu
EyvahsssSaniye skor faul atis her şey ahsjsjsh ne istiyorsa artik
Bol şans kardeşimanlık bildirim gol bildirimi gisidas vs en aktif olan adaletliyim babama bile torpil yapmam
mackolik nesine betco selcuksport hepsi hazır bekliyor jsjsjsj suan gelsin 1 kuponanlık bildirim gol bildirimi gisidas vs en aktif olan adaletliyim babama bile torpil yapmam
Maçkolik gibi atak tehlikeli atak taç korner faul spiker Olcan neyini anlamadın puajajen sıkı takip ne oluyo golse sol yazcaz basketse sayıları zaten tam ne beklion bizden![]()
Kafadan elendinSıkı takip derken kardeşim saniye skor mu
Adam ya valla500 1 k dusunuyordum 4 k teklifi gelince kıramadım
Kanka bura mackolik mianlık bildirim gol bildirimi gisidas vs en aktif olan adaletliyim babama bile torpil yapmam
nazik bir rollcü bakalım basarı senle olsun sall ustaa500 1 k dusunuyordum 4 k teklifi gelince kıramadım
Hayır kardaş sadece en erken gölü bildiren vs ilkyari sonucu ve maç sonucu anlık vs anla işteMaçkolik gibi atak tehlikeli atak taç korner faul spiker Olcan neyini anlamadın puajaj