Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling bozak2121 | Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,121
16,446
113
en sıkı takip ne oluyo golse sol yazcaz basketse sayıları zaten tam ne beklion bizden :D
Maçkolikten önce gol yazman lazım kardeşim. Fakat maçkolik maç oynanırken gol olmadan golü bildiği için bu da senin için pek mümkün görünmüyor. Elendin.

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Bir kalbe bir insana boş yere Umut vermek kalbini kırmaktır.

kral bir gün dondurucu kış mevsiminde gecenin soğuğunda nöbet tutan bir muhafızın yanına giderek sordu.

-üşümüyor musun?

muhafız; ben alışığım efendim diyerek cevap verdi. kral;

-olsun dedi. ben sana sıcak tutan elbiseler getirmelerini emredeceğim diyerek gitti.

ancak kısa bir süre sonra askerlerine sıcak tutan elbiseleri götürmelerini emretmeyi unuttu.

ertesi gün ise duvarın yanı başında soğuktan donarak ölmüş muhafızın cesedini buldular. fakat muhafız ölmeden önce duvara bir şeyler yazmıştı. duvarda şunlar yazıyordu;

“kralım, ben soğukta nöbet tutmaya alışkındım. fakat senin sıcak elbise vaadin beni öldürdü!”

kadircan4747

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,030
7,554
113
Bir kalbe bir insana boş yere Umut vermek kalbini kırmaktır.

kral bir gün dondurucu kış mevsiminde gecenin soğuğunda nöbet tutan bir muhafızın yanına giderek sordu.

-üşümüyor musun?

muhafız; ben alışığım efendim diyerek cevap verdi. kral;

-olsun dedi. ben sana sıcak tutan elbiseler getirmelerini emredeceğim diyerek gitti.

ancak kısa bir süre sonra askerlerine sıcak tutan elbiseleri götürmelerini emretmeyi unuttu.

ertesi gün ise duvarın yanı başında soğuktan donarak ölmüş muhafızın cesedini buldular. fakat muhafız ölmeden önce duvara bir şeyler yazmıştı. duvarda şunlar yazıyordu;

“kralım, ben soğukta nöbet tutmaya alışkındım. fakat senin sıcak elbise vaadin beni öldürdü!”
Eee

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,064
812
113
Geyik muhabbetini gecsekde artık role baslansa kaç adım olacak şimdi futbol mu olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...