- 13,389
- 5,924
- 113
Sahte roll mu yapmışKnk dün gece bizi emre denin adi fena yemledi valla milleti kekledi resmen bnde dahil gece 12 bi başladı sabh 6 kdr milleri tuttu rolde herkes üçün birini aldı 🤣
Sahte roll mu yapmışKnk dün gece bizi emre denin adi fena yemledi valla milleti kekledi resmen bnde dahil gece 12 bi başladı sabh 6 kdr milleri tuttu rolde herkes üçün birini aldı 🤣
Cvp yazmaya korkuom awO kadar uzun mesja 3 harf cevap mi verilir emmi
Neresiymis eğitim aldığın yer ?Benim eğitim aldığım ocakta hiç kimseye Emir verilmez rica edilir.
Hemde ne sahte 500 sayfalık rol gerisi sen düşün🤣Sahte roll mu yapmış
Slm diom iban anliyon 🤣🤣O kadar uzun mesja 3 harf cevap mi verilir emmi
İban dersen selam anlarım belkide 🥲🤣Slm diom iban anliyon 🤣🤣
Abi kredi çeken eleman degil mi niye öyle bisey yapmisHemde ne sahte 500 sayfalık rol gerisi sen düşün🤣
Bol sansİyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
Aleyküm selam belki iban istersin🤣🤣İban dersen selam anlarım belkide 🥲🤣
Bilmiyorm valla fena yemledi milleti adinin yüzünden uykusuz işe gitittm bide lanet olsun onaAbi kredi çeken eleman degil mi niye öyle bisey yapmis
İban istemek kolay abi isteyim hemen ama orayı doldurmak mesele puuAleyküm selam belki iban istersin🤣🤣
01 maçlarına oynayacak adamOynanan maç belli mi 01. 00 da başlayacağı
Senin sorunun 🤣🤣İban istemek kolay abi isteyim hemen ama orayı doldurmak mesele puu
Yok belli değil knkOynanan maç belli mi 01. 00 da başlayacağı
Sorma sorma hemde nasıl bir sorunSenin sorunun 🤣🤣
Bol şanslar dost bütçeni bilemediğim için bişey diyememİyi geceler Güzel bir rol yapalimmi arkadaslar kasa ne olsun kaç adım olsun kaç kişiye hediye gönderelim siz belirleyin.
Biri para istedi abi Allah için bilseler at dedi bende 1 TL attım sırf Allah adını andigi icin🤣İban istemek kolay abi isteyim hemen ama orayı doldurmak mesele puu