- 2,065
- 812
- 113
Kuponu geldi say sen de önemli olan rolün sahibi gelip Alin arkadaşlar emeğinize sağlık ödülünüz derki mesele ordaAdam umudu kesmişti ztn inş emegimizin karşılıgını alırız dosr nedim bi kupon gelsinde
Kuponu geldi say sen de önemli olan rolün sahibi gelip Alin arkadaşlar emeğinize sağlık ödülünüz derki mesele ordaAdam umudu kesmişti ztn inş emegimizin karşılıgını alırız dosr nedim bi kupon gelsinde
Kuponu geldi say sen de önemli olan rolün sahibi gelip Alin arkadaşlar emeğinize sağlık ödülünüz derki mesele orda
ztn ikimiz vardık vicdanı varsa hakkımızı verirKuponu geldi say sen de önemli olan rolün sahibi gelip Alin arkadaşlar emeğinize sağlık ödülünüz derki mesele orda
Ooo kralNe olmuş Burda
Kupon tek gole kaldıNe olmuş Burda
Sen nerelerdesinNe olmuş Burda
He Kolombiya üst geldiydi geri aldı adi hakemGirdim baktım gol atmış geri alinan
Senin kupon geldi sayılır tek gole kaldın kralBizde şans yok kardaş bütün maclarimdan gol geri alınıyor
Sıkma tatlı canını kupon gelsin gonderirim. Sizdeki bu şüphe endişe hiç anlamadimValla ben burda ilk defa role katıldım
Aha rol sahibi burda ztn ikimiz varızValla ben burda ilk defa role katıldım
İy geldiydi ne güzel ulan hakem iptal etmesey iyiidFutbol belli olmaz Kısmet bakalim
Bende sans yok gelmezNeyse bir yere gitme 05.15 de won gelir tutar