- 19,308
- 10,599
- 113
HahahaKılçık siz verse daha iyi😅😅
HahahaKılçık siz verse daha iyi😅😅
7 li ganyan kormusunDostum 6 lı ganyan 3k verecek Max hayatımızda ilk defa görmüyoruz
TebriklerALLLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN
Valla güzel para verir Tebrikler dostHem altılı hem 7 li tuttu ..... 6 lı 3.500 gösteriyor 7 li 30 dan aşağı verirse yazıklar olsun
Yok reis 6 lı vermez o kadar sürdirek at var bültendeEn az 10 k vae
40 ile 50 arası verirGeçen Kocaeli altılı 2.400 7 li ganyan 27 bin vermiş 2. At gelmiş agf sı yüzde 19 Muş dediğim gibi 30 dan asagı kabul etmiyoruz xd
Bu oyuna iddiaya benzemez kardeş hiç bulasmaNasıl para veriyor bu gelen ganyanlar çarpılıp mı hesaplanıyor
Sonuclanmadimi dahaGeçen Kocaeli altılı 2.400 7 li ganyan 27 bin vermiş 2. At gelmiş agf sı yüzde 19 Muş dediğim gibi 30 dan asagı kabul etmiyoruz xd
ilk saniy4eden beri burdayız 5 kişiden biri olmak isterizGeçen Kocaeli altılı 2.400 7 li ganyan 27 bin vermiş 2. At gelmiş agf sı yüzde 19 Muş dediğim gibi 30 dan asagı kabul etmiyoruz xd
Herkes merakla beklio kaç verdigini maçı beklemek sürpriz kaç para verecek beklemek sürprizGeçen Kocaeli altılı 2.400 7 li ganyan 27 bin vermiş 2. At gelmiş agf sı yüzde 19 Muş dediğim gibi 30 dan asagı kabul etmiyoruz xd
Sana en az 30 diyorum fazlasında vardirda bn mütevazı yazdimGeçen Kocaeli altılı 2.400 7 li ganyan 27 bin vermiş 2. At gelmiş agf sı yüzde 19 Muş dediğim gibi 30 dan asagı kabul etmiyoruz xd
yok reis yanlıs anladın , ben hiç anlamam , inş cok verirYooo, yanlış anlama, diğer konular normal bitmiş, burada biraz kıpırdadı, tevzi miktarı ve oluşan ganyanlara bakacak olursak bence bu kadar verir, keşke çok daha fazla verse, ben son 1 ayda 4 altılı, 2 5'li ganyan buldum 46 yıldır hergün oynarım bu mereti.
Umarım çok daha fazla verir.
7 lı ganyansa çok verir pardon @Muhasebe90 dostum 40 vermeli en az7 li ganyan kormusun
hıh şimd oldu7 lı ganyansa çok verir pardon @Muhasebe90 dostum 40 vermeli en az