- 6,173
- 3,587
- 113
Abı biz bulumcs herkez buluyor ya 2.400 vermiş altılıds kafada favorı gelmiş 7 li 27 k vermiş biz bulunca devirlisinin verdiğine bak @
Saglik olsun hiç yoktan iyidir kralAbı biz bulumcs herkez buluyor ya 2.400 vermiş altılıds kafada favorı gelmiş 7 li 27 k vermiş biz bulunca devirlisinin verdiğine bak @
Bncede kötü verdiÇok iyi verdi
Sağlık olsun dostAbı biz bulumcs herkez buluyor ya 2.400 vermiş altılıds kafada favorı gelmiş 7 li 27 k vermiş biz bulunca devirlisinin verdiğine bak @
olsun ihtiyaç coktu enazından 6lı ile bilirkte 30k verdiAbı biz bulumcs herkez buluyor ya 2.400 vermiş altılıds kafada favorı gelmiş 7 li 27 k vermiş biz bulunca devirlisinin verdiğine bak @
Neyse iyi tarafından bak kazandın kardeş tbrklerAbı biz bulumcs herkez buluyor ya 2.400 vermiş altılıds kafada favorı gelmiş 7 li 27 k vermiş biz bulunca devirlisinin verdiğine bak @
Bu iş dedeye de benzemez deh deh çıkarsın hipodromdanBende oynuyacam şimdi at yarisi
Bunada hayirli olsun yapacak bisi yok minimum 40k alırsın dedim ama değişmiş işler belli ki tevzi yüksek sonuç çok iyi değilAbı biz bulumcs herkez buluyor ya 2.400 vermiş altılıds kafada favorı gelmiş 7 li 27 k vermiş biz bulunca devirlisinin verdiğine bak @
Gece Amerika'da vurursun daha fazlasınıAbı biz bulumcs herkez buluyor ya 2.400 vermiş altılıds kafada favorı gelmiş 7 li 27 k vermiş biz bulunca devirlisinin verdiğine bak @
Tüm kuşları yapmıştık bir leylek kalmıştıBende oynuyacam şimdi at yarisi
Dost nasıl istersen kesene bereket şimdidenŞöyle yapalım ben 40 üstüne dagıtım yapıcam diye söz verdşm malum az verdi philedelphiı 7 li ganyan ve 7 li plase var burada paylaşayım onlardna ne tutarsa yıne dagıtayım 5 kişiye bana lazım olan 40 fazlasını dağıtırım o kadar heveslendiniz ayıp olmasın sizede ?
Yani lazım olan oradan 15 üstü gelmesi ki patlamış zor ama belki tutarŞöyle yapalım ben 40 üstüne dagıtım yapıcam diye söz verdşm malum az verdi philedelphiı 7 li ganyan ve 7 li plase var burada paylaşayım onlardna ne tutarsa yıne dagıtayım 5 kişiye bana lazım olan 40 fazlasını dağıtırım o kadar heveslendiniz ayıp olmasın sizede ?
Yaw o kadar takılma kardeş sen kendini düşün önce.paylas takip ederiz.sansin bol olsunŞöyle yapalım ben 40 üstüne dagıtım yapıcam diye söz verdşm malum az verdi philedelphiı 7 li ganyan ve 7 li plase var burada paylaşayım onlardna ne tutarsa yıne dagıtayım 5 kişiye bana lazım olan 40 fazlasını dağıtırım o kadar heveslendiniz ayıp olmasın sizede ?
bize dagıtacan diye elşndeki paradan olma boşver laŞöyle yapalım ben 40 üstüne dagıtım yapıcam diye söz verdşm malum az verdi philedelphiı 7 li ganyan ve 7 li plase var burada paylaşayım onlardna ne tutarsa yıne dagıtayım 5 kişiye bana lazım olan 40 fazlasını dağıtırım o kadar heveslendiniz ayıp olmasın sizede ?
HahaTüm kuşları yapmıştık bir leylek kalmıştı