- 88,616
- 30,906
- 113
Bana eklememıs lıstedeydık bıde @Magnumbet Destek 😡@Pikaçuu magnumbet k.ıd ılettiysen 50 freebeti eklemiş
Bana eklememıs lıstedeydık bıde @Magnumbet Destek 😡@Pikaçuu magnumbet k.ıd ılettiysen 50 freebeti eklemiş
k.ıd ilettinmi snBana eklememıs lıstedeydık bıde @Magnumbet Destek 😡
Ya o ilk arkadaş kim onun ben yaNormal de 5 k ile baslicaktik ilk arkadasimiz 1 k dediği için 1 k ile baslicaz hedefi nasıl yapalım
4 admNormal de 5 k ile baslicaktik ilk arkadasimiz 1 k dediği için 1 k ile baslicaz hedefi nasıl yapalım
8 kNormal de 5 k ile baslicaktik ilk arkadasimiz 1 k dediği için 1 k ile baslicaz hedefi nasıl yapalım
Ikı adım olsun mıktarı sen secNormal de 5 k ile baslicaktik ilk arkadasimiz 1 k dediği için 1 k ile baslicaz hedefi nasıl yapalım
Yazdım ozelden dm sınek.ıd ilettinmi sn
1k kasa yı kim yazmış ne güzel 5 le başlıcaktık hep küçük düşünüyorlarIkı adım olsun mıktarı sen sec
Maqnuma yazmayacaktn😂Yazdım ozelden dm sıne
Sılmedıysen senı lıncleyek1k kasa yı kim yazmış ne güzel 5 le başlıcaktık hep küçük düşünüyorlar
yok ya benden önce başka biri yazmış silmişSılmedıysen senı lıncleyek
Kacla başlarsan basla usta hedef 3 adım iyidir getirtebilirsekNormal de 5 k ile baslicaktik ilk arkadasimiz 1 k dediği için 1 k ile baslicaz hedefi nasıl yapalım
Başka gelsin o zamanKasa 1 k hedef 5 k yapalım 5 kişi dağıtım yapalım geçen ki de 5 kişiydi 20 kişiye yolladım bu sefer 5 olsun baştan sona takip edenler arasında çekiliş yaparız göndermek sorun değil payfix yada papara incelicek artık ben hesaplar çok dolu birde hep 1 k üstü la paran var mı diye soran yok
4kNormal de 5 k ile baslicaktik ilk arkadasimiz 1 k dediği için 1 k ile baslicaz hedefi nasıl yapalım
Bol şansKasa 1 k hedef 5 k yapalım 5 kişi dağıtım yapalım geçen ki de 5 kişiydi 20 kişiye yolladım bu sefer 5 olsun baştan sona takip edenler arasında çekiliş yaparız göndermek sorun değil payfix yada papara incelicek artık ben hesaplar çok dolu birde hep 1 k üstü la paran var mı diye soran yok
Bolşansın olsunKasa 1 k hedef 5 k yapalım 5 kişi dağıtım yapalım geçen ki de 5 kişiydi 20 kişiye yolladım bu sefer 5 olsun baştan sona takip edenler arasında çekiliş yaparız göndermek sorun değil payfix yada papara incelicek artık ben hesaplar çok dolu birde hep 1 k üstü la paran var mı diye soran yok