Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti butragueno / Gece Kuponu

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,488
62,750
113
Bu yüzden futbol hiç oynamiyorum dost basket bak nerden geldi futbol da bi gol girmedi içeri son dk pozisyonda buldu ha vay anasini saglik olsun ne diyelim @Shellac @Daimon konu kilit lose
Cleve handi verip cekilcekdin kenara simdi onu keyifle takip ederdik.az para deildi odemesi.gecmis olsun.bu arada lanusun bu sene ne kdr mantar takim oldugunu soledim sana kuponungorunce 9 macta 4 gol atmis adamlar o kdr kotuler

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,649
30,910
113
Bets10 efes seyı yatmıs sımdı baktımda

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,970
54,137
113
Cleve handi verip cekilcekdin kenara simdi onu keyifle takip ederdik.az para deildi odemesi.gecmis olsun.bu arada lanusun bu sene ne kdr mantar takim oldugunu soledim sana kuponungorunce 9 macta 4 gol atmis adamlar o kdr kotuler
La onada baktim 1.9 oran istiyordu freebet ivin...üstüde handiside 1 barem vardi o da 1.85 şimdi hatirladim o yuzden bultenden sectim lanusu gecen senelerden biliyodum şansimiz olsaydi olurdu inan şans yok bu ara

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,179
6,564
113
La onada baktim 1.9 oran istiyordu freebet ivin...üstüde handiside 1 barem vardi o da 1.85 şimdi hatirladim o yuzden bultenden sectim lanusu gecen senelerden biliyodum şansimiz olsaydi olurdu inan şans yok bu ara
ilk yarı0 isabetlişut 0-0 ikinci yarı 4 isabetli şut yine 0-0 knser ederler adamı