bol şanslarKasa sahibine teşekkürler. Kazanç yarı yarıya. Başarılı olursak takip eden 1-2 dosta ulaşırız
Bol şansKasa sahibine teşekkürler. Kazanç yarı yarıya. Başarılı olursak takip eden 1-2 dosta ulaşırız
Yolla beybi, bol bol şanslarKasa sahibine teşekkürler. Kazanç yarı yarıya. Başarılı olursak takip eden 1-2 dosta ulaşırız
Bol şansKasa sahibine teşekkürler. Kazanç yarı yarıya. Başarılı olursak takip eden 1-2 dosta ulaşırız
Bol şanslarKasa sahibine teşekkürler. Kazanç yarı yarıya. Başarılı olursak takip eden 1-2 dosta ulaşırız
Bol şanslarKasa sahibine teşekkürler. Kazanç yarı yarıya. Başarılı olursak takip eden 1-2 dosta ulaşırız
Bol şans dost sen bari yeşillenKasa sahibine teşekkürler. Kazanç yarı yarıya. Başarılı olursak takip eden 1-2 dosta ulaşırız
Bol şans dostKasa sahibine teşekkürler. Kazanç yarı yarıya. Başarılı olursak takip eden 1-2 dosta ulaşırız
Nerde oynayacaksın dostSiteye attım geçmesini bekliyorum
Sal gelsin bol şans yiğidimKasa sahibine teşekkürler. Kazanç yarı yarıya. Başarılı olursak takip eden 1-2 dosta ulaşırız
100 e 10 adım gelir mi hocamBende bi 2000 olsa hedef 70 yapacam çünki borcum okadar 😁😁🍆🍆🍆
500 e 80 gelir 🍆🍆100 e 10 adım gelir mi hocam