- 17,464
- 9,602
- 113
Gitti bu geçmiş olsun
Süre kaç kiGitti bu geçmiş olsun
20 snSüre kaç ki
Hep geçmiş oluyor bu aralar bı tebrik edilemedik@BySwigger gecmis olsun reis
Elbet o şans döner dost sen iyi oyuncusu alırsın acisiniHep geçmiş oluyor bu aralar bı tebrik edilemedik![]()
Bos sans@JackWilshere10 dostumuzun kesesine bereket deneyelim bakalım bol şans
Aifyet olsun@JackWilshere10 akşamki roll içi keseye bereket dostum
Dost yaptır bi adım daha swinger dostumuza veya sen kendin yap renk gelsin foruma renk kırmızı formalı jack gibiAifyet olsun
Siteye attım konu açacaktım her maç limit veriyor 800 900 tlDost yaptır bi adım daha swinger dostumuza veya sen kendin yap renk gelsin foruma renk kırmızı formalı jack gibi
800-900 neymiş bare 1tl yapsalarmış siteye hiç uğramamak iyidir betco da hangi site bu acabaSiteye attım konu açacaktım her maç limit veriyor 800 900 tl
Erzincan maçına iy 1 gole 2.40 oran vardı alamadık 5k basiyordum 900 limit veriyordu çok can sıkıcıDost yaptır bi adım daha swinger dostumuza veya sen kendin yap renk gelsin foruma renk kırmızı formalı jack gibi
Leograndbet ya Betco değil800-900 neymiş bare 1tl yapsalarmış siteye hiç uğramamak iyidir betco da hangi site bu acaba
sağlayıcı ile durumda var ama maçlarda sıkıntılı maçlar limit koymuyorlar resmen bu maçlara ama 1xli sitelerde limitler açık bu maçlarada kral bilgin olsunLeograndbet ya Betco değil
Yazık olmuş sitede site değil şimdi çevir parayı çevirebilirsen o miktarlarda sporda zorLeograndbet ya Betco değil