Güzel atıyorlar durmazlar umarımBarem 167.5
Bol sans dost yaparsin sen ama ödül hic iyi degil gerekli yerde birak benceDostlar para yok son parayı piabellaya atıp rolling etkinliğine katıldım. 6.adimdayiz gelirse sırasıyla 1.70 1.80 1.90 2.00 orandan 4 adım daha deneyelim başarılı olursak takipleyip totemleyen 3 4 dosta ulaşırım. Hem konuya hem buraya atacağım adımları
Evet, ödül bana da hiç cazip gelmiyor. Bonus olarak ekleniyor ve çevrimi de zorBol sans dost yaparsin sen ama ödül hic iyi degil gerekli yerde birak bence
Sana katılıyorum dostumBol sans dost yaparsin sen ama ödül hic iyi degil gerekli yerde birak bence
2 li 1.90 degil mi degismediyse birde maks cekimi var yarisi siteye kaliyorEvet, ödül bana da hiç cazip gelmiyor. Bonus olarak ekleniyor ve çevrimi de zor
Birde o limitli maçları majör liglere anca açıyor2 li 1.90 degil mi degismediyse birde maks cekimi var yarisi siteye kaliyor
Valla dost bana da 10-12k bandinda para lazım bilmiyorum belki çekiliriz. Ödül çok da kötü değil maç öncesi oynanabiliyor. 2 maç 1.90 bulunabilir şu bültende. Herşeyden önce şans tabii. Konu oralara gelsin de bı düşünürüzBol sans dost yaparsin sen ama ödül hic iyi degil gerekli yerde birak bence
Aynen öyle biseydi sanırım. Şuan bana bedavadan eklese 25k freebet ve ikili 1.9 çevir dese gene yapamam aw2 li 1.90 degil mi degismediyse birde maks cekimi var yarisi siteye kaliyor