- 2,846
- 1,272
- 113
Resmi won
KatılıyorumGelirse çekip başka büroya geçelim aksi bir durumda kayıp bonusu ile deneriz
Aynen Bol şansKatılıyorum
Sorma krall içim gitti şuanPara olmazken geliyor böyle aw maçları.
Üçüncü çeyreğin bitiminde başka bir roll yapan adama dedim son çeyrekte ekmek var diye denemedi param olsa kasa atardımSorma krall içim gitti şuan
Bende hep basket oynarım skor yakınsa maç sonu üst oynamayı severim faul hakkı erken dolarsa son 2 3 dakika 30 sayı geldiği oluyorÜçüncü çeyreğin bitiminde başka bir roll yapan adama dedim son çeyrekte ekmek var diye denemedi param olsa kasa atardım
Kanka son periyotlarda çok canım yandı oynamıyorum. Tamam geldi anladık 🤙🏽Üçüncü çeyreğin bitiminde başka bir roll yapan adama dedim son çeyrekte ekmek var diye denemedi param olsa kasa atardım
İlk adım won oldu ikiyide at gel bakalımBende hep basket oynarım skor yakınsa maç sonu üst oynamayı severim faul hakkı erken dolarsa son 2 3 dakika 30 sayı geldiği oluyor
Dostum ben yanlış bir şey mi soyledim neyin alinganligini yapıyorsun? Ben oynayamadigim için üzgün olduğumu söyledim senlik durum yok.Kanka son periyotlarda çok canım yandı oynamıyorum. Tamam geldi anladık 🤙🏽
Ki herkesin tercihi kendinedir. Herkes kendi tercihindennsorumlu kasmaKanka son periyotlarda çok canım yandı oynamıyorum. Tamam geldi anladık 🤙🏽