- 6,431
- 1,877
- 113
3-1 oldu
Tanimak onemli deqil dost burada ise zamaninda bizde yaşadık inis cikisi oda yasiyordur halinden anlamak qerekBen tanimiyorum arkadasi ama yinede kazansin isterim tabiki alsin parasini odesin borclarini falan
Aynen dostTanimak onemli deqil dost burada ise zamaninda bizde yaşadık inis cikisi oda yasiyordur halinden anlamak qerek
Yaw kardo 750 yi 10k yaptık yine duramadık komple kart ve bu ay kredi taksidimi kapatabilirdim ama yapmadımTanimak onemli deqil dost burada ise zamaninda bizde yaşadık inis cikisi oda yasiyordur halinden anlamak qerek
Bence bu son kupon olsn maceraci fazlasi zarar 😂zorlama bi yerden snra sans mans kalmio don atlet icraa memurlarina kapiyi acma 😂😂Yaw kardo 750 yi 10k yaptık yine duramadık komple kart ve bu ay kredi taksidimi kapatabilirdim ama yapmadım
Sırf gs maçına ekmek çıksın diye![]()
Pumas iyi bastiriyor yalnizYaw kardo 750 yi 10k yaptık yine duramadık komple kart ve bu ay kredi taksidimi kapatabilirdim ama yapmadım
Sırf gs maçına ekmek çıksın diye![]()
Bence bu son kupon olsn maceraci fazlasi zarar 😂zorlama bi yerden snra sans mans kalmio don atlet icraa memurlarina kapiyi acma 😂😂
Bencede kardesim hersey bir yere kadarBence bu son kupon olsn maceraci fazlasi zarar 😂zorlama bi yerden snra sans mans kalmio don atlet icraa memurlarina kapiyi acma 😂😂
Gs para vermio kesenide dusun ins qelir o qolun rahata kavusursun dostÇok haklısın kardom valla mokoko oluruz evede yeni taşındık zaten
1 gol gelsin baride yeter fazlasında gözümüz yok![]()
Abartinca sicirtio adama 😂Bencede kardesim hersey bir yere kadar