- 1,409
- 727
- 113
Yusufff babaaa at bi tane dahaaa
Insallah dostumtamam recebim ben de kaçacam erkenden gelsin yarına bitiririz bu işi
devam kee 1 gole kasa 1.5kGolll lei kaldik milanaa oda geliyoo yoldaa
Valla yarın batarsan daha dayanamam 2k yapmana solımgelmesse de no problem sömürdük maçları 300 1300 oldu. sabah o şerefsiz araplara oynamasam şuan çekiyodum parayı
yok batmak yok 4 kere sıfırlandı daha sıfırlamam bu kasayı her maça böyle 100 100 girecem yarın bitiririz bu işi . fazla girince batıyorValla yarın batarsan daha dayanamam 2k yapmana solım![]()
Ben bılmem ona gore yarına hazırlanyok batmak yok 4 kere sıfırlandı daha sıfırlamam bu kasayı her maça böyle 100 100 girecem yarın bitiririz bu işi . fazla girince batıyor
milana gol attır yatacam yeminle maçları izlemekten yoruldum kafam agrıdı atmazlarsa da atmasınlar yine yatacam alacagımı aldım da atsalar güzel olurBen bılmem ona gore yarına hazırlan
sağol dost onun harici 300 lirayı 1.300 yaptık yorumlarda devam edecez yeni konu açarım bu eskidiKonu başında ki paylaşım için tebrikler dost
yeni konuda şans seninle olsun dostsağol dost onun harici 300 lirayı 1.300 yaptık yorumlarda devam edecez yeni konu açarım bu eksidi![]()