- 5,882
- 873
- 113
Sıkıntı yok gelir
Son bahıs degılmı yakasamızı 710 yaptık. Juve alacaktım ama juveye biraz fazla girebilmek için bu maçı aldım. Evde kırmızı var feyeenord bastırıyor umarım pişman olmayız.
Güncel kasamız 500 gelirse 800 tl olacak gelmez ise 500tl ile rollinge devam edeceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 101333
bol sansskasamızı 710 yaptık. Juve alacaktım ama juveye biraz fazla girebilmek için bu maçı aldım. Evde kırmızı var feyeenord bastırıyor umarım pişman olmayız.
Güncel kasamız 500 gelirse 800 tl olacak gelmez ise 500tl ile rollinge devam edeceğiz.
Ekli dosyayı görüntüle 101333
yok reis 800 oluyor hedef 1k dedik . Yüklü girmiyorum güvenemediğim için baştan beri takip etmediğimizden o yüzden. Ben böyle yavaş yavaş ilerlemeyi tercih ediyorum hepSon bahıs degılmı ya![]()
Gelsınde sona kalırık sorun yokyok reis 800 oluyor hedef 1k dedik . Yüklü girmiyorum güvenemediğim için baştan beri takip etmediğimizden o yüzden. Ben böyle yavaş yavaş ilerlemeyi tercih ediyorum hep![]()
Bı gol gelır sıkıntı yokev kırmızı yemesine rağmen feyenoorddan daha iyi oynuyor. Ulen nerden bulaştık bu maça juveye basip geçecektik he
Olucakev kırmızı yemesine rağmen feyenoorddan daha iyi oynuyor. Ulen nerden bulaştık bu maça juveye basip geçecektik he