geçen seferde roldet totemlemlemistkk başka arkadaşlara vermiştiniz ödülü simdi katılablr myimnormalde sadece karı basacaktım 164tlyi ama konya çok kötü olduğu için karla birlikte 200 koydum üstüne. Bakalım kısmet
geçen seferde roldet totemlemlemistkk başka arkadaşlara vermiştiniz ödülü simdi katılablr myimnormalde sadece karı basacaktım 164tlyi ama konya çok kötü olduğu için karla birlikte 200 koydum üstüne. Bakalım kısmet
yok dost ben daha önce hiç ödül vermedim bu ilk olacak katıl sen şartını ben bilmiyorum çok istedi arkadaşlar o yüzden ufak miktarda ödüllü yaptıkgeçen seferde roldet totemlemlemistkk başka arkadaşlara vermiştiniz ödülü simdi katılablr myim
tesekur ederimyok dost ben daha önce hiç ödül vermedim bu ilk olacak katıl sen şartını ben bilmiyorum çok istedi arkadaşlar o yüzden ufak miktarda ödüllü yaptık
GolazoooBu adımı kazandık sayıyorum zaten beraberlikte iade aldık başakşehire. Konyanın 2 gol atması imkansız. 3.Adım için torino ve juve maçlarını gözüme kestirmiştim ama goller geldi. Uygun oranı ve bahsi yakalayınca 3.adımdan devam edeceğiz dostlar
Tamamdırlazio 1-1 oldu dakika 20 den tüh kaçırdık bu maçı başka maç bakıyorum.. biraz gecikebilir 3.adım çünkü tüm maçlarda gol oldu 2.yarı denk getirebilirsek alacağız
2 de 2 gibi gözüküyor 3 yavaştan yollalazio 1-1 oldu dakika 20 den tüh kaçırdık bu maçı başka maç bakıyorum.. biraz gecikebilir 3.adım çünkü tüm maçlarda gol oldu 2.yarı denk getirebilirsek alacağız
Kalan 200 u deneseneulen juve de attı 2 maçtan da ekmek yiyemedik tüh![]()
var reis müsade senin 2.adımı tamamladık sayılır başakşehir beraberlikte iade aldık geldi sayıyorum kasa şuan 710 tl o halde 210 lira ile bi maç deneyeceğiz uygun maç bekliyorumBol sans dostlar yeni geldim musade var midir
Hadı bıtır rollu bul bı macvar reis müsade senin 2.adımı tamamladık sayılır başakşehir beraberlikte iade aldık geldi sayıyorum kasa şuan 710 tl o halde 210 lira ile bi maç deneyeceğiz uygun maç bekliyorum
oran yok ki reis hiçbir maçta hepsi 1.30 falan takipteyim juve ve lazio maçlarında iy gol gelmesse 2.yarı deneriz ama ikisi de çok hızlı oran olsa alacamHadı bıtır rollu bul bı mac