Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ceroxlive / Kasa 400 Hedef 1k / Ödüllü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,441
113
geçen seferde roldet totemlemlemistkk başka arkadaşlara vermiştiniz ödülü simdi katılablr myim
yok dost ben daha önce hiç ödül vermedim bu ilk olacak katıl sen şartını ben bilmiyorum çok istedi arkadaşlar o yüzden ufak miktarda ödüllü yaptık

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,441
113
Bu adımı kazandık sayıyorum zaten beraberlikte iade aldık başakşehire. Konyanın 2 gol atması imkansız. 3.Adım için torino ve juve maçlarını gözüme kestirmiştim ama goller geldi. Uygun oranı ve bahsi yakalayınca 3.adımdan devam edeceğiz dostlar

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Bu adımı kazandık sayıyorum zaten beraberlikte iade aldık başakşehire. Konyanın 2 gol atması imkansız. 3.Adım için torino ve juve maçlarını gözüme kestirmiştim ama goller geldi. Uygun oranı ve bahsi yakalayınca 3.adımdan devam edeceğiz dostlar
Golazooo

ceroxlive

LOSER
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,077
1,441
113
lazio 1-1 oldu dakika 20 den tüh kaçırdık bu maçı başka maç bakıyorum.. biraz gecikebilir 3.adım çünkü tüm maçlarda gol oldu 2.yarı denk getirebilirsek alacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...