- 11,809
- 7,466
- 113
Bol şanslar dilerim 🙏@AlbusDumbledore dostumuz sponsor 2 adım yaparsak birine ulasicaz baslicam simdi bş
Bol şanslar dilerim 🙏@AlbusDumbledore dostumuz sponsor 2 adım yaparsak birine ulasicaz baslicam simdi bş
Pringless ne oluyor dostBu paraya pringless yemesi lazım hoca
Zengin cipsisiPringless ne oluyor dost
Zengin cipsisiPringless ne oluyor dost
Bende büyüyünce ondan yiyebilir miyim dostZengin cipsisi
@Cips taktik verir dost 🤪 ona sormak lazımBende büyüyünce ondan yiyebilir miyim dost
Kimsenin günahını almak istemem de görünen köy kılavuz istemiyor. 7-8 güne kadar damlar galiba ridom gelince isteriz cipsi 😂😂@Cips sen yiyorsan bende yemek istiyorum dost
@Saulalvarez almış gitmiş diyorlar dost doğru mu acabaKimsenin günahını almak istemem de görünen köy kılavuz istemiyor. 7-8 güne kadar damlar galiba ridom gelince isteriz cipsi 😂😂
Konuya detaylı bakmadım şahsen üç kez dağıtım yaptırdım sıkıntı yaşatmadı ama ödül sahibine şeytana uydum yazmış. Ne olursa olsun yanlış bir hareket. İki taraf içinde üzücü olmuş@Saulalvarez almış gitmiş diyorlar dost doğru mu acaba
Bende onu anlamıyorum dost yapınca neden şeytana uydum diyorlar şeytan duysa diyecek ki benim bundan haberim yok 😁😁😁Konuya detaylı bakmadım şahsen üç kez dağıtım yaptırdım sıkıntı yaşatmadı ama ödül sahibine şeytana uydum yazmış. Ne olursa olsun yanlış bir hareket. İki taraf içinde üzücü olmuş
Bağımlılık kötü bir şey dost. Bizimde dostlarımızı uzdugumuz olmuştur. Ama böyle bir durum yaşamadık şükürBende onu anlamıyorum dost yapınca neden şeytana uydum diyorlar şeytan duysa diyecek ki benim bundan haberim yok 😁😁😁
@ferdikadıoğlu uyarmıştı bu arkadaş hakkinda@Saulalvarez almış gitmiş diyorlar dost doğru mu acaba
Hangi arkadaş hakkında uyarmıştı dost@ferdikadıoğlu uyarmıştı bu arkadaş hakkinda
CipsHangi arkadaş hakkında uyarmıştı dost
Sana dolandırıcı diyorlardı bro sabahtan beri@ferdikadıoğlu uyarmıştı bu arkadaş hakkinda
Kim diyordu yorumlarda göremedimSana dolandırıcı diyorlardı bro sabahtan beri
Konu silinmiş yoksa en az 50 etiket vardı hakkındaSana dolandırıcı diyorlardı bro sabahtan beri
Konu silinmiş brom aranıyordun forumdaKim diyordu yorumlarda göremedim