- 8,561
- 7,244
- 113
ne cabukÖdeme geldi özelden yazıyorum size
ne cabukÖdeme geldi özelden yazıyorum size
Ödemiş bile ihtiyarkripto cekim uzun suruyormu yoksa siteden siteye degisiyormu
way beÖdemiş bile ihtiyar
Çocuklarının rızkını kumarda yiyen adama iyilik yapma zaten hocam2 kişi belirledim ufağı falan yok o kişiler maçın son anına kadar takip ettiler. Normalde dağıtım yapmıyorum zaten. Bu arkadaşlara vermek istedim . Kusura bakma
Sendede kalıcı bemceMallık kalıcı olunca yapacak birşey yok.
O beni ilgilendirmez senide ilgilendirmez . Başkalarının yaşamı ve yaşam biçimi bizi ilgilendirmez. Ailesi değiliz. Bence germe ortamı dostumÇocuklarının rızkını kumarda yiyen adama iyilik yapma zaten hocam
Kime dedin bilmiyorum o iki arkadaştan birine dedin heralde ama böyle deme dost kimse evladının hakkını başkasına vermez bu kumar öyle bir illetki adama herşeyi yaptırım benim yaş 21 ben her boku yapmışım yargılama kimseyiÇocuklarının rızkını kumarda yiyen adama iyilik yapma zaten hocam
Bir insan zora düşebilir paraya ihtiyacı olabilir para da isteyebilir ama çocuklar evde yorgan kemiriyor cümlesinden rahatsız olmuyorsanız diyecek birşeyim yok iyi sabahlarO beni ilgilendirmez senide ilgilendirmez . Başkalarının yaşamı ve yaşam biçimi bizi ilgilendirmez. Ailesi değiliz. Bence germe ortamı dostum
15 mesaj ile germe lütfen konuyu. Başkasının hayatından bize ne .Bir insan zora düşebilir paraya ihtiyacı olabilir para da isteyebilir ama çocuklar evde yorgan kemiriyor cümlesinden rahatsız olmuyorsanız diyecek birşeyim yok iyi sabahlar
Ben sadece üzüldüm haline amacım gerginlik yaratmak değil kusura bakmayın15 mesaj ile germe lütfen konuyu. Başkasının hayatından bize ne .
Knk hep sen ilk kendi hayatına bak başkasının hayatı seni ilgilendirmez o onun secimiBen sadece üzüldüm haline amacım gerginlik yaratmak değil kusura bakmayın
mevzu ne deveciKnk hep sen ilk kendi hayatına bak başkasının hayatı seni ilgilendirmez o onun secimi
La bu tüpçü şakasına yazmış evde çocuk kanepe yi kemiriyor diye buda ciddi anlamış ya lamevzu ne deveci
haaaLa bu tüpçü şakasına yazmış evde çocuk kanepe yi kemiriyor diye buda ciddi anlamış ya la
😃😃La bu tüpçü şakasına yazmış evde çocuk kanepe yi kemiriyor diye buda ciddi anlamış ya la