Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling clovers1995 | Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,090
21,663
113
İyi zaten ondan benim de şüphem yok ama işte para olunca bir insanda ister istemez sorun oluşuyor bu forumda
Valla adam o gün kazanç yaptığı gibi çoğu kişiye güzellik yaptı herkesin kendine göre sorunu gideri var adam aldığı paranın hepsini dağıtacak diye bir zorunluluğu yok para var diye vermek zorundada değil dostluğu bunun üstüne kuranlar zaten işine baksın

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
Valla adam o gün kazanç yaptığı gibi çoğu kişiye güzellik yaptı herkesin kendine göre sorunu gideri var adam aldığı paranın hepsini dağıtacak diye bir zorunluluğu yok para var diye vermek zorundada değil dostluğu bunun üstüne kuranlar zaten işine baksın
Dagitti dost kimse bunu inkar edemez belkide en çok parayı bana atti ama ister istemez yine sıkıntılar oluşuyor

alkansglm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,751
4,473
113
iki tarafta çok ofansif oynuyor biri atacak ama kim

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,090
21,663
113
Dagitti dost kimse bunu inkar edemez belkide en çok parayı bana atti ama ister istemez yine sıkıntılar oluşuyor
Banada hatrı sayılır bir miktar gönderdi sağolsun birşey diyemiyorum kötü niyetli olsa en basit örneği Bana göndermezdi hergün kazanç videosu atıyorum diye. Ben burdan yola çıktım ne diyeyim sağlık olsun para öyle para insanı insana kırdırır

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
Banada hatrı sayılır bir miktar gönderdi sağolsun birşey diyemiyorum kötü niyetli olsa en basit örneği Bana göndermezdi hergün kazanç videosu atıyorum diye. Ben burdan yola çıktım ne diyeyim sağlık olsun para öyle para insanı insana kırdırır
Jayjay ve alan forumda iyi insanlardir çakallar kavga eder bizi ilgilendirmez ama bu adamlar bu şekilde kavga etmesinler simdi gidip olayı tatlıya bağlayıp geliyorum pauah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...