- 20,077
- 21,651
- 113
Dk 64 daha taş gibi yarım saat var hadi bakalım
Bak bizim konuda kitlendi yine millet birbrine girdi para isteOnuda hallettim artık yok , bugün biraz kazandım paylaşmadim başım ağrıyor hiç gerek yok
Haydaaa enson Allan kupon yapmıştı ordan mı patladıBak bizim konuda kitlendi yine millet birbrine girdi para iste
Yok alan ve jayjay tartıştı baska sebepten ötürüHaydaaa enson Allan kupon yapmıştı ordan mı patladı
Allan temiz çocuk severim adam gibi adam şimdi para istesin hesapta ne kadar varsa veririmYok alan ve jayjay tartıştı baska sebepten ötürü
İyi zaten ondan benim de şüphem yok ama işte para olunca bir insanda ister istemez sorun oluşuyor bu forumdaAllan temiz çocuk severim adam gibi adam şimdi para istesin hesapta ne kadar varsa veririm
Valla adam o gün kazanç yaptığı gibi çoğu kişiye güzellik yaptı herkesin kendine göre sorunu gideri var adam aldığı paranın hepsini dağıtacak diye bir zorunluluğu yok para var diye vermek zorundada değil dostluğu bunun üstüne kuranlar zaten işine baksınİyi zaten ondan benim de şüphem yok ama işte para olunca bir insanda ister istemez sorun oluşuyor bu forumda
Dagitti dost kimse bunu inkar edemez belkide en çok parayı bana atti ama ister istemez yine sıkıntılar oluşuyorValla adam o gün kazanç yaptığı gibi çoğu kişiye güzellik yaptı herkesin kendine göre sorunu gideri var adam aldığı paranın hepsini dağıtacak diye bir zorunluluğu yok para var diye vermek zorundada değil dostluğu bunun üstüne kuranlar zaten işine baksın
Olurmu dersin kanka
kanka maç cok ofansif hızlı gol olacak gibiOlurmu dersin kanka
Banada hatrı sayılır bir miktar gönderdi sağolsun birşey diyemiyorum kötü niyetli olsa en basit örneği Bana göndermezdi hergün kazanç videosu atıyorum diye. Ben burdan yola çıktım ne diyeyim sağlık olsun para öyle para insanı insana kırdırırDagitti dost kimse bunu inkar edemez belkide en çok parayı bana atti ama ister istemez yine sıkıntılar oluşuyor
Jayjay ve alan forumda iyi insanlardir çakallar kavga eder bizi ilgilendirmez ama bu adamlar bu şekilde kavga etmesinler simdi gidip olayı tatlıya bağlayıp geliyorum pauahBanada hatrı sayılır bir miktar gönderdi sağolsun birşey diyemiyorum kötü niyetli olsa en basit örneği Bana göndermezdi hergün kazanç videosu atıyorum diye. Ben burdan yola çıktım ne diyeyim sağlık olsun para öyle para insanı insana kırdırır
Kanka kimseye para icn dm atmadım bu zamana kadar ama sen max vurursan sana yapısacam dm den hahahDagitti dost kimse bunu inkar edemez belkide en çok parayı bana atti ama ister istemez yine sıkıntılar oluşuyor
10k ya ihtiyacım var NBA kuponu yapacağımAllan temiz çocuk severim adam gibi adam şimdi para istesin hesapta ne kadar varsa veririm
Aynen sen o işi halledersin kardomJayjay ve alan forumda iyi insanlardir çakallar kavga eder bizi ilgilendirmez ama bu adamlar bu şekilde kavga etmesinler simdi gidip olayı tatlıya bağlayıp geliyorum pauah