- 20,061
- 21,633
- 113
Sanada can feda çiçeğim10k ya ihtiyacım var NBA kuponu yapacağım
Sanada can feda çiçeğim10k ya ihtiyacım var NBA kuponu yapacağım
Ben max alayım sen görürsün dağıtımı puahaKanka kimseye para icn dm atmadım bu zamana kadar ama sen max vurursan sana yapısacam dm den hahah
Parayi zarda hiç ettim deme deli etme beni puaba10k ya ihtiyacım var NBA kuponu yapacağım
Birde o duyguyu ben tadıyim ilkimi seninle yaşıyayım hahahahaBen max alayım sen görürsün dağıtımı puaha
Le gelmedi ki hiç olsun 45 geçe dedik yaParayi zarda hiç ettim deme deli etme beni puaba
12.45 ti demi yani 00.45 yarım saat kaldı az dhaa bekleyelim konumuz da kapandı bari kuponu paylas ta iki muhabbet edelim puabaLe gelmedi ki hiç olsun 45 geçe dedik ya
Konu açılmış bende açık görünüyor12.45 ti demi yani 00.45 yarım saat kaldı az dhaa bekleyelim konumuz da kapandı bari kuponu paylas ta iki muhabbet edelim puaba
Ben max alamam ki dost ben egt dışı slot oynamıyorum puaha jasckpot düşerse olur bakBirde o duyguyu ben tadıyim ilkimi seninle yaşıyayım hahahaha
Yada full zill hahahBen max alamam ki dost ben egt dışı slot oynamıyorum puaha jasckpot düşerse olur bak
Aynen acilmis valla dm den 2 sayfa yazı yazdım aklim durdu kanka puabaKonu açılmış bende açık görünüyor
100 dazling cash bu oyun harici slot oynamıyorum 2 defa grand aldim bu oyunda ayenn devamYada full zill hahah
Egt daha tehlikeli la vermeyince anında yok ediyor100 dazling cash bu oyun harici slot oynamıyorum 2 defa grand aldim bu oyunda ayenn devam