- 7,570
- 4,518
- 113
Niye sen ossurmuyonmu Gökhan abegeyNeyse muhabbet boka sardi yatalim uyuyalım iyu geceler ossuran sicanlar haric
Niye sen ossurmuyonmu Gökhan abegeyNeyse muhabbet boka sardi yatalim uyuyalım iyu geceler ossuran sicanlar haric
Yenidoğan yolunda kaynağa beş kala diyosun he broSenle çok güzel bı cugara yapılır kardeş
Seni hiç iyi görmüyorum son zamanlarda senin çözümün bi intiharYenidoğan yolunda kaynağa beş kala diyosun he bro
Sıkıntı reis bu dostun forumdan süresiz uzaklaştırılması lazım ki kendine gelsin admin yada başkan böyle birşey yaparsa bu arkadaşın önü açılır en azından forumda vakit geçirmeyi bırakınca sıkılır belki bir şeylerle meşgul olur.Seni hiç iyi görmüyorum son zamanlarda senin çözümün bi intihar
neSeni hiç iyi görmüyorum son zamanlarda senin çözümün bi intihar
Sıkıntı reis bu dostun forumdan süresiz uzaklaştırılması lazım ki kendine gelsin admin yada başkan böyle birşey yaparsa bu arkadaşın önü açılır en azından forumda vakit geçirmeyi bırakınca sıkılır belki bir şeylerle meşgul olur.
İyi cumalarCumanız mübarek olsun dostlar
Görüntü kirliliğine gerek yok reis yazı boyutunu ve kalın yapmayalım reis.. 🧐Yozgat'ta yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan İbrahim Tamer, 40 yıldır küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapıyor. Babasıyla tartıştıktan sonra vadeli koyun ve kuzu alarak hayvancılığa başlayıp yıllar içinde sürüsünü büyüten Tamer, zorlu kış şartlarına rağmen sürüsünü yaylıma çıkarıyor. "Babam koyunları yayladan indirdiğim için kızdı, beni evden kovdu. Ondan sonra ben ayrıldım, sıfırdan başladım" diyen Tamer "Masa başında memur olsaydım bu kadar para kazanamazdım" ifadelerini kullandı.
Tamamdır kralGörüntü kirliliğine gerek yok reis yazı boyutunu ve kalın yapmayalım reis.. 🧐