- 19,874
- 21,396
- 113
Bendensin aq misafirimsinPara bulabilirsem olur gardasim ayipsin
Bendensin aq misafirimsinPara bulabilirsem olur gardasim ayipsin
Cansın haylan babuş olurBendensin aq misafirimsin
Tamam yılbaşı geçsin ilk cumartesi misafirimsinCansın haylan babuş olur
Olur başım gözüm üstüne canoTamam yılbaşı geçsin ilk cumartesi misafirimsin
Yok cigara ortamına kendimde girmem ortamımada almam ağa bendeki alkol masası olur.Cigaralar murodan
Nerde yasiyomus sordun mu tamam diyon hemen kesicekler götünü haberin yokOlur başım gözüm üstüne cano
Adamsın haylanYok cigara ortamına kendimde girmem ortamımada almam ağa bendeki alkol masası olur.
Bende hiç biri yok aga alkol yıllar oldu kullanmıyorumYok cigara ortamına kendimde girmem ortamımada almam ağa bendeki alkol masası olur.
Davet etti adam misafir olarak dost davete icabet etmek gerekir ikincisi yol Erkan bilirizNerde yasiyomus sordun mu tamam diyon hemen kesicekler götünü haberin yok
Nerde yasiyo biliyon muDavet etti adam misafir olarak dost davete icabet etmek gerekir
En güzeli kankam bende keyfe kederciyim bir bahçem var zamanında almıştık oraya iki göz yer yaptım arada gidip öyle takılıyorum oradada içemezsen olmuyor havası temizBende hiç biri yok aga alkol yıllar oldu kullanmıyorum![]()
Evet ankaraNerde yasiyo biliyon mu
Lan pcmsin sen 😃😃😃 gülmekten yarıldım lan makina 🤣🤣😫😫calypso dostumuz dizi arıyormuş yabancı. gerçek diziden bahsettim ona da. birazdan gelir.
Ekli dosyayı görüntüle 905774
Sende mi AnkaraEvet ankara
Kanka benim chari niye profil yaptınEn güzeli kankam bende keyfe kederciyim bir bahçem var zamanında almıştık oraya iki göz yer yaptım arada gidip öyle takılıyorum oradada içemezsen olmuyor havası temiz
vallahi bende güle güle çenem ağrıdı başıma ağrı girdiLan pcmsin sen 😃😃😃 gülmekten yarıldım lan makina 🤣🤣😫😫
Siliyorum hemeeennKanka benim chari niye profil yaptın
En temizi valla bizim rezidansta bahçe yok hahshhdEn güzeli kankam bende keyfe kederciyim bir bahçem var zamanında almıştık oraya iki göz yer yaptım arada gidip öyle takılıyorum oradada içemezsen olmuyor havası temiz