- 2,291
- 1,667
- 113
Sıkıntı yok canın sağolsunArapçaya daha hakimim dost kusura bakma yanlış anlamışım.
Sıkıntı yok canın sağolsunArapçaya daha hakimim dost kusura bakma yanlış anlamışım.
Devrem gelsinGelsin
NBA uzmanı Arif efendiLose olmuş ben de kazanmış sandım o zaman etiketimi geri alıyorum
Naptın dayı çektinmi sitelerdenDost sen bir daha rol yapma ,haftalık rolmu olur la bu nedir isyannnnnnn
Dağıtım yok öyle bisey yazmadım 2 kişiye ulaşırım yazdimdagitim ne zaman
Bitir artık şu çevrimi kirvecanGelsin
1. Si benimde 2. Ci kim olur bilemiyorumDağıtım yok öyle bisey yazmadım 2 kişiye ulaşırım yazdim
Dewam gelsin devremGelsin
dagitim yoksa takibi biraktim dostumDağıtım yok öyle bisey yazmadım 2 kişiye ulaşırım yazdim
geri geldimArkadaşlar yen sponsor siteyi denemek için roll açtık cevrimli dağıtım yapacam şu kadar kişiye diye söz vermedim isteyen takip eder 2 kişiye döneriz ayrıca daha çevrim bitmedi çekim yapacağımız bile şüpheli maçlar Allaha emanet sık boğaz etmeyin
Takıl kafana göre dayı en güzeli. Gelirse gelir herkes kısmetini yer güzellik yapılırsa yapılırArkadaşlar yen sponsor siteyi denemek için roll açtık cevrimli dağıtım yapacam şu kadar kişiye diye söz vermedim isteyen takip eder 2 kişiye döneriz ayrıca daha çevrim bitmedi çekim yapacağımız bile şüpheli maçlar Allaha emanet sık boğaz etmeyin
Aynen herkes kısmetini yer zaten dün gece 15k birakmisiz slotlar perişan etmişTakıl kafana göre dayı en güzeli. Gelirse gelir herkes kısmetini yer güzellik yapılırsa yapılır
Ver zımbayı devrem uykuyu aldın galibaGönül ister herkese destek olalım kısmeti olan nasiplenir kalanı başka sefere
Geçmiş olsun futbol iş değilAlin buyrun başka sitede daha var girmeye üşendim
Günde 4 saat yetiyor dostVer zımbayı devrem uykuyu aldın galiba