- 34,582
- 18,430
- 113
Geçmiş olsun slotu arada Bir oynaAynen herkes kısmetini yer zaten dün gece 15k birakmisiz slotlar perişan etmiş
Geçmiş olsun slotu arada Bir oynaAynen herkes kısmetini yer zaten dün gece 15k birakmisiz slotlar perişan etmiş
Deli ett beni metinim 8 kere süper aldim sweet te 1 kere 1000x görmedim dede scatter girdik ilk spinde 500 x atti tutamadı bide rtp bizde yüksek diyor gvtlarGeçmiş olsun slotu arada Bir oyna
25k altı çekim olmuyor muGelsin kalan çevrim 12+1 kasa 12k max cekim 25k zaten
GelsinGelsin
Slot Senden benden alır göstermelik birkaç kişiye verirDeli ett beni metinim 8 kere süper aldim sweet te 1 kere 1000x görmedim dede scatter girdik ilk spinde 500 x atti tutamadı bide rtp bizde yüksek diyor gvtlar
DewammGelsin kalan çevrim 12+1 kasa 12k max cekim 25k zaten
Benden mi bahsediyorsun dostSlot Senden benden alır göstermelik birkaç kişiye verir
Max cekim o metinim azalt o zikkimi25k altı çekim olmuyor mu
Bol şansGelsin kalan çevrim 12+1 kasa 12k max cekim 25k zaten
Bol şans baya azaltmissin iyi bari kasayı dusurmemissinGelsin kalan çevrim 12+1 kasa 12k max cekim 25k zaten
Hayatta hiç beklemediğin şeyler hiç beklemediğin zamanda olur. Bu, hayatın sen bakarken soyunamıyorum şeklidir diye boşuna demiyorlar. En ümidi kestiğin anda gelir o ödeme. Bişeyler umduğun zaman zerre yüzüne bakmaz.Slot değişik dayılar. Bi bakmışın hiç beklemediğin anda ödüyor. Bir bakmışsın bizzat don görünüyor
Adam bizzat don görünüyor demiş kardo manidar ahahskske 😂😂Hayatta hiç beklemediğin şeyler hiç beklemediğin zamanda olur. Bu, hayatın sen bakarken soyunamıyorum şeklidir diye boşuna demiyorlar. En ümidi kestiğin anda gelir o ödeme. Bişeyler umduğun zaman zerre yüzüne bakmaz.
Ben ne yaptım looEl salvadorda 3 maçın içinden gol olmayacak maçı bulduk hep metinin yüzünden lafa tuttu
Bol şanslarDiğeri sıkıntılı bu gelsin haydi Fransa 2 at yeter🤣