- 31,884
- 13,775
- 113
Iyidir uckaqitci belesci sana ne ypti kotu konusturacan kendine en sonNaber beleşçi
Iyidir uckaqitci belesci sana ne ypti kotu konusturacan kendine en sonNaber beleşçi
Ins beter olun uckaqitciBende buna kaldım fortaleza ile ikisini yapmıştım ben oynadım diye yatmasa bari ama ben ev 0.5 dedim dep atar simdi dd
Ben mi 3 kagitciyim peh 1 yıldır hiç mi kazanamadin be hayatın yalan senin hiç yoktan duygu sömürüsü yapmıyorum kaç yıldır tek etkinliğini göremedikIns beter olun uckaqitci
@crazyboys gelmiş buCD feirense 0.5 üst
Ben sana bela okumadım sende okuma sana döner en sonundaIns beter olun uckaqitci
Lavug kardeş yaptim demekki sana gelmemiş uzaaa hadi yalan yanlis konuşma kimseye duyqu sömürüsü de ypmadm. Kimseden bi kurus parada talep etmedm.. uckaqitciBen mi 3 kagitciyim peh 1 yıldır hiç mi kazanamadin be hayatın yalan senin hiç yoktan duygu sömürüsü yapmıyorum kaç yıldır tek etkinliğini göremedik
Özür dilerim hocamHocam özelden tartışın burda da kuponu takip edelim olmaz mı
Sen nesin kardesim. Dostmsn dusmanmsn anlamadımBen sana bela okumadım sende okuma sana döner en sonunda
Yok estafurullah da birbirinizi kırmaya gerek yokÖzür dilerim hocam
WonCD feirense 1.5 üst veya velez mostar 2.5 üst oynanabilir
Haydi betis zoplaaHaydi betis sapla
Velez mostar 2.5 üst betis ev gol atarsa sana 30 gaymeHaydi betis zoplaa
Bugün şansım yokHaydi betis zoplaa
Ins qelir kuponunda ben bisey istememVelez mostar 2.5 üst betis ev gol atarsa sana 30 gayme