- 49,330
- 54,138
- 113
Biliyorum dost bana da katkısı oldu herkese olmuştur o yuzden ben yanlış yaptım ona donemedim donemm lazim diErhan gönlünü al dostun düzgün adamdır
Forumda çoğu adama katkısı olmuştur
Biliyorum dost bana da katkısı oldu herkese olmuştur o yuzden ben yanlış yaptım ona donemedim donemm lazim diErhan gönlünü al dostun düzgün adamdır
Forumda çoğu adama katkısı olmuştur
Hayallerin gerçek olur biraz daha büyürsen bunu sana gerçekleştirirlerSenin kafanı komidine sokar sikerim adam gibi konuş amına kodumun sik delisi
Kızdırman bacanağımıSenin kafanı komidine sokar sikerim adam gibi konuş amına kodumun sik delisi
Oduller sabaha kaldi 320 kayme 0auha190 sayfa rollmü olur amk kafayı yemişsiniz umarım herkes ödül almıştır
Telafi edersin erhanım @NoEscapE düzgün biridirBiliyorum dost bana da katkısı oldu herkese olmuştur o yuzden ben yanlış yaptım ona donemedim donemm lazim di
Erhanım sana bir şey diyebilir miyim?Ayip ettim evet para olunca insana yazan yazana oluyor insan bazen unutabiliyor kusura bakma çok muhabbetimiz olmadi ama forumda senin gibi adam sayısı çok azdır yine konuşalım arada bir dalgınlık olmasin
320 derkenOduller sabaha kaldi 320 kayme 0auha
Erhan kolay kolay küfür etmez belliki onunda damara basmışlar 😆La eniste sil o mesaji sende kendini kaybedersen boku yedik demektir
Ya bilriisn dost 2 kuruş para olunca çok insan yajzyor vallahi onu unuttum hiç te yazamadim ona oda yazmadi ama ortada konusulmayacak bir olay yokTelafi edersin erhanım @NoEscapE düzgün biridir
Sende boşluğuna gelmiş belliki
herkes ödül almayacak işte ama herkes 100 lirada olsa alayım kafasında o yüzden böyle konuları konuyu açan belirleyecek ilk takip edenlerden 5 kişiye 1k bitti sonra öyle oldu böyle oldu dagıtımcıta atınca topu bölde böl parayı böyle oluyorYa enişte parasında felan değilim yapılan yanlışlara haksızlığa karşı laf ediyorum ben sokayım 3 kuruş alacaz diye eğilip bükülelim mi illa.
bak erhan arkadaşı için ilk sayfadan beri var dedi baktım tek tek kontrol ettim 10.cu sayfaya kadar yok yazmamış sessiz mi kalalım yani.
gelsin bedavadan ödülü alsın gitsin biz enayi oluruz en fazla boş yere.
Losers konusu vardı bir zamanlar kapanmış oranın tayfası birbirini kolluyor öyle düşünüyorum.
Sayi çok olunca ole oluyor pauah320 derken
türk lirası mı
la 190 sayfa her sayfada 20 yorum desen 3800 yorum yapar bunun hepsi 300 tl için mi
Konuşarak halledersin sen erhanım çözülmicek birşey değilYa bilriisn dost 2 kuruş para olunca çok insan yajzyor vallahi onu unuttum hiç te yazamadim ona oda yazmadi ama ortada konusulmayacak bir olay yok
kaç kisi vardı kacı odul aldıSayi çok olunca ole oluyor pauah
Yok komidine para koymusmus amcıga bak laf çakmaya çalışıyor bize bunlara sövcen siz sövmeyin de ben söverim o piçlere şahsi bir şekilde anabacı karıştırmadan 🤣Erhan kolay kolay küfür etmez belliki onunda damara basmışlar 😆
Benim en yakin arkadaşım tahirdir bu forumda adam cekilis konusunda pek aktif değil di diye odul vermedim ona hak geçmesin diye benim senlen de joe ilede muhabbetim var farkınız yok ki benim içinYa enişte parasında felan değilim yapılan yanlışlara haksızlığa karşı laf ediyorum ben sokayım 3 kuruş alacaz diye eğilip bükülelim mi illa.
bak erhan arkadaşı için ilk sayfadan beri var dedi baktım tek tek kontrol ettim 10.cu sayfaya kadar yok yazmamış sessiz mi kalalım yani.
gelsin bedavadan ödülü alsın gitsin biz enayi oluruz en fazla boş yere.
Losers konusu vardı bir zamanlar kapanmış oranın tayfası birbirini kolluyor öyle düşünüyorum.
2 saattir makara donuyor konuda rol çoktan bitti 70 aldikaç kisi vardı kacı odul aldı
16k ile baslamis 190 sayfada 4 adım atsa 100ü geçmiştir bakiye
Aynen ole dostKonuşarak halledersin sen erhanım çözülmicek birşey değil
Herkesin zor dar zamanları oluyor dalgın anları oluyor insanlık hali
Önemli olan şurda kalp kırmadan eğlenmeye bakmak
140 spin parası işte2 saattir makara donuyor konuda rol çoktan bitti 70 aldi
Boşver kankim eskilerden kim kaldıYok komidine para koymusmus amcıga bak laf çakmaya çalışıyor bize bunlara sövcen siz sövmeyin de ben söverim o piçlere şahsi bir şekilde anabacı karıştırmadan 🤣