- 9,304
- 6,495
- 113
+1Burdan yönetime sesleniyorum sabah toplu ban atacaksanız beni es geçin kardeşim ben taşak yapmaya geldim hiç bir maddi talebim yoktur teşekkürler
+1Burdan yönetime sesleniyorum sabah toplu ban atacaksanız beni es geçin kardeşim ben taşak yapmaya geldim hiç bir maddi talebim yoktur teşekkürler
1 hafta önce 200 bin çekti biri arkadaş çokta yüksek oynar çekim yaptık 7500 tl para geldi interneti kapattı engellemedi normalde de parası var ertesi günBen bu paralara muhtaç olan adamlar ile ozleden hayatta konusmam eniste benden saglam diyorum sorun yok
Bu olay buraya nasıl geldi la puahahahaPara erhanin arkadaşının trx hesabında çocuk uyudu sabah erhana iban yapıp erhanda bizlere iban yapicak kardeşim
Sapsap or ege ?Sen dsha 7 8 ay önce üye olmussun kardeşim 4 sene önce ki olaya neden hey gidi günler diyorsun ğuajjw
Sana dm atılmıyor ki11 dm geldi atmayan kişiler de atsin para geldiğinde atariz sorun yok çok saçma bi konu oldu adam aktif diye hemen onun trx verdim rol boka sarmisti toparlim dedim daha da bok oldu ben adam atınca herkese hak olan parayi atacam
Sabah oldu kanka 😅😅Bu satte parayı napacak millət boşver sabah dağıtırsın
Adam uyudu mu11 dm geldi atmayan kişiler de atsin para geldiğinde atariz sorun yok çok saçma bi konu oldu adam aktif diye hemen onun trx verdim rol boka sarmisti toparlim dedim daha da bok oldu ben adam atınca herkese hak olan parayi atacam
Herşey beklerim onlardan puhahhaSapsap or ege ?
Atmayanlar hakkından vazgeçti sanki öyle yazanlar oldu. Ne olacak onların ödülü11 dm geldi atmayan kişiler de atsin para geldiğinde atariz sorun yok çok saçma bi konu oldu adam aktif diye hemen onun trx verdim rol boka sarmisti toparlim dedim daha da bok oldu ben adam atınca herkese hak olan parayi atacam
valla beni raporlamışlardır kesin sövdüm saydım o kadar 2 gün ban atarlar dinleniriz bu kadar rezillik görmedim bu zamana kadar bi konuda mkBurdan yönetime sesleniyorum sabah toplu ban atacaksanız beni es geçin kardeşim ben taşak yapmaya geldim hiç bir maddi talebim yoktur teşekkürler
Açık simdi atSana dm atılmıyor ki
Ben bilmiyorum ben yatıyorum kalan dostlara sevgi selam ile hshshsBu olay buraya nasıl geldi la puahahaha
Umutlanabilirmiyim gecenin 5 inde dağıtım bildirimi geldi11 dm geldi atmayan kişiler de atsin para geldiğinde atariz sorun yok çok saçma bi konu oldu adam aktif diye hemen onun trx verdim rol boka sarmisti toparlim dedim daha da bok oldu ben adam atınca herkese hak olan parayi atacam
Burda olmadı daha ezana 10 dk var namazı bekliyorum kılıp uycam benSabah oldu kanka 😅😅
11 dm 12 oldu 3 kisi kaldi onlarda atar simdi odulden muaf olan kim oldu kiAtmayanlar hakkından vazgeçti sanki öyle yazanlar oldu. Ne olacak onların ödülü
boşuna sorma sana vermezler aralarında pay ederlerAtmayanlar hakkından vazgeçti sanki öyle yazanlar oldu. Ne olacak onların ödülü
Bende oyle dost bu hikayenin en masum insanlarıyız can sıkıntısınaydı konudaki varlıgımız🙂Burdan yönetime sesleniyorum sabah toplu ban atacaksanız beni es geçin kardeşim ben taşak yapmaya geldim hiç bir maddi talebim yoktur teşekkürler
Allah kabul etsin kardesim 🥰Burda olmadı daha ezana 10 dk var namazı bekliyorum kılıp uycam ben
Enişte hep bi hikaye var ama isim yok1 hafta önce 200 bin çekti biri arkadaş çokta yüksek oynar çekim yaptık 7500 tl para geldi interneti kapattı engellemedi normalde de parası var ertesi gün
O an öyle gerekti dedi kusura bakma 1 hafta sonra attı parayı ne demişler en iyi kumarbaz ölü kumarbaz diye
Bende bilmiyorum ididşBu olay buraya nasıl geldi la puahahaha