- 51,721
- 48,896
- 113
Seni bekliyordukdağıtım bitti mi
Seni bekliyordukdağıtım bitti mi
Erhanı yıllardır tanırımTeşekkür ederim işin eğlence kismindayim artik kim nasıl gelirse öyle karşılanır az çok anladınız beni de
hala para diyorsun be erhan sokayım parasına ödülüne düşmanına dostuna.Valla bu para gecikti iyi oldu aslında dost kim düşman kim belli oldu eyw istemiyorsan isteme senin bileceğin iş illa odul için sana iban at demicem
Yok sabah olacakdağıtım bitti mi
@Erhan2121 ibende Tommy ile olan muhabbetinden ayırt ettim mert bir kardesimiz kibirsiz içim.kaynadi ona sağolsunErhanı yıllardır tanırım
Çok eski dostumdur parayla felan işi olmaz
Şuan 5000 tl si olsun 5 k lık spin atar kimseye para için felan yalakalık muhabbetlerine felan girmez
Eniste yaz beni bilmesinler bazen karistiriyorlar puahaErhanı yıllardır tanırım
Çok eski dostumdur parayla felan işi olmaz
Şuan 5000 tl si olsun 5 k lık spin atar kimseye para için felan yalakalık muhabbetlerine felan girmez
niyeYok sabah olacak
Benden bahsetmiyor dost enişteye diyor onun da adi erhan@Erhan2121 ibende Tommy ile olan muhabbetinden ayırt ettim mert bir kardesimiz kibirsiz içim.kaynadi ona sağolsun
Aynen seni çok iyi anladık merak etme bu vesileyleTeşekkür ederim işin eğlence kismindayim artik kim nasıl gelirse öyle karşılanır az çok anladınız beni de
Ben senden bahsettim dost o nu da bugün taniyoz işte ne yapalBenden bahsetmiyor dost enişteye diyor onun da adi erhan
Ay uzun hikaye dost arkadaş ta para uyuyor uyanınca dağıtım yapılacak
Kaç kişi ile sen tek misin çift misinAynen seni çok iyi anladık merak etme bu vesileyle
@KANSIZAy uzun hikaye dost arkadaş ta para uyuyor uyanınca dağıtım yapılacak
@Enişte yazmaya üşeniom la 😆😆Eniste yaz beni bilmesinler bazen karistiriyorlar puaha
Seni gördüm bak unuttum seni sende listede varsın iban birak dostAynen seni çok iyi anladık merak etme bu vesileyle
Ben ne alaka@Erhan2121 ibende Tommy ile olan muhabbetinden ayırt ettim mert bir kardesimiz kibirsiz içim.kaynadi ona sağolsun
Evet puaha
@Enişte de öyledir işte dpst eğlenmene bak valla kavga gürültü boş işler@Erhan2121 ibende Tommy ile olan muhabbetinden ayırt ettim mert bir kardesimiz kibirsiz içim.kaynadi ona sağolsun
Bana göre çok kibirlisin usten konuşmaların vs sana hiç ısınamadım yalan söyleyememBen ne alaka
Umarım o değildir