Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 / Kasa 16K Hedef Birkaç Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,138
113
hala para diyorsun be erhan sokayım parasına ödülüne düşmanına dostuna.
ben paranın peşinde değilim sen beni anlayamadın konuyu uzatmamak için eyw dedim kırıcı konuşup uzatıyorsun hala.
Iban birak ödülünü atarim ondan sonra tekrar konuşuruz hepimizin beyni şişti yeterince

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,274
4,121
113
Benim en yakin arkadaşım tahirdir bu forumda adam cekilis konusunda pek aktif değil di diye odul vermedim ona hak geçmesin diye benim senlen de joe ilede muhabbetim var farkınız yok ki benim için
Ne oldu erhan hala gelmedi ödül

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,999
9,078
113
@Başkan @Daimon @Shellac roll konusu 150 sayfaya kadar gerisi para pull mevzusu tartışmalar , küfürler , para isteme olayları.
konunun silinmesi taraftarıyım.

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,483
2,263
113
Adamına göre muamele yapıyorum diyelim ciddiye alınmicak mevzu ve adamlara göre konuşma tarzım değişiktir bak bunu yazarken çok ciddiyim mesela
Hayır hayır ciddiyet her daim olmalı tamam forum sanal alem deriz geçeriz ama konumuza gelip bir selam verdim diye üst perdeden konuştun sanki beni taniyormus gibi yorumu oldu yada öyle tanıtmak istedin ondandır sana olan soguklugum sende kusura bakma belki hatayı kendimde de aramaliyim herneyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...