- 17,270
- 10,105
- 113
Roll yapıyorsan göndermezsin kimse bişey diyemez çekilişte çıktıysa göndereceksin canım istemedi nasıl bi cevap ya. 😂Ben insanda okadar ödül aldım hiç sorun çıkmadı bişey diyemicem 😅
Roll yapıyorsan göndermezsin kimse bişey diyemez çekilişte çıktıysa göndereceksin canım istemedi nasıl bi cevap ya. 😂Ben insanda okadar ödül aldım hiç sorun çıkmadı bişey diyemicem 😅
Yok sende vardın da senle 1 3-4 kişi daha vardı onu savunanlar sabaha kadar 10k bassın adam diye beklediler adam arazi oldu 😂Burada laf bana 🤣
Ben onu çok iyi bilirim sen kafanı yormaBide tartıştığımız konuda adamı savunanlar oldu bana. Adam konuda 1 saat sonra 10k bascam paylaşcam dedi bi gitti bida gözükmedi beklediler 3 saat adamı 😂😂
Bizde öğrendik geçen gün onun yüzünden başkandan laf yedik gece gece. Allahtan durumu açıkladık ss falan gönderdik başkan tamam uyarcam onu dedi 😂Ben onu çok iyi bilirim sen kafanı yorma
Eyvallah dostumBol şans broo
Tebrikler broİlk adım won
Eyvallah dostumTebrikler bro
Basket girdim kanka gelirse 2 adim daha kusuratla yapicamSportin maçı ilk yarı 2.5 olur
Tebrikler@Beeinvaan dosta teşekkürler başarılı olursak rolcu seceriz Ekli dosyayı görüntüle 841683