- 17,122
- 16,446
- 113
Bilemeyiz.Kasa attıysa ful 20 k üstüne çıkmıştır artık kasa atmaz diye düşünüyorum
Bilemeyiz.Kasa attıysa ful 20 k üstüne çıkmıştır artık kasa atmaz diye düşünüyorum
Cansın murom inşallah para altında kalacağın bir gün olsun 🙏🏻☺Günaydın Kral adam
O zaman sapla reis devamm15 k yatırdık 7 k kupon yaptım 4 k kayıp 4 k ile roll açtık
Tebrikler sal gelsin canDaha yeni 8 k Kar oldu dur hele 😅
Çok para istemiyorum ya 1K olsa yeter yemeğimi alayımCansın murom inşallah para altında kalacağın bir gün olsun 🙏🏻☺
Aboooo sjıssısısSözlerinle beni aldattın az önce jsjdkf
Daha beni Aradan çıkar Ben konum isteyeyim çocuktan İstersen sabaha kadar rol yap kafam güzel geleyim takip edim🤣
Normalde tüm parayı kupona atacaktım limit verdi oynatmadi@Deadlong kasa kasa gittiysen bence yeterli reis son adımı da kasa atacaksan emeğe yazık olur. Çekip başka yerden devam edersin yine karar senin.
İstediğin ne varsa olsun inşallah 🙏🏻Çok para istemiyorum ya 1K olsa yeter yemeğimi alayım
1 k güzel paraÇok para istemiyorum ya 1K olsa yeter yemeğimi alayım
Kısmet limite tskimlasa daha iyi yerde olabilirdi kasaNormalde tüm parayı kupona atacaktım limit verdi oynatmadi
Bakalım hayırlı mı olacak hayırsız mı. Bol şansNormalde tüm parayı kupona atacaktım limit verdi oynatmadi
Bak demek ki istemiyor limit koymuşNormalde tüm parayı kupona atacaktım limit verdi oynatmadi
Vardır herşeyfe bi hayırNormalde tüm parayı kupona atacaktım limit verdi oynatmadi
Canın sağolsunNormalde tüm parayı kupona atacaktım limit verdi oynatmadi
At gelsin ne kadar kabul ettiyse artık sans site bile yeter diyorNormalde tüm parayı kupona atacaktım limit verdi oynatmadi
Benden dolayı limit koydu oynama diyor yani muroya dön artıkBakalım hayırlı mı olacak hayırsız mı. Bol şans
10 dakikada gidiyor bir telefon açıyorum Gidiyorum Selamünaleyküm Aleykümselam1 k güzel para![]()
Haklısın ben ikna oldum şahsen kankaBenden dolayı limit koydu oynama diyor yani muroya dön artık
😃😃Haklısın ben ikna oldum şahsen kanka