- 27,725
- 13,222
- 113
güney afrika golü olmasın kankaGetirdik Kamerun golünü
güney afrika golü olmasın kankaGetirdik Kamerun golünü
Bol şanslar tüpçü de rolling mi olur2 adımda tüpçü de nasıl 500 ü 5000 yaparız isimli parçamı söyleyeceğim
@Deadlong sponsor teşekkürler
Helal eniste yapiyon bu sporu @JayJayOkocha gel bacanagina bak 😂😂Kral oranlardan 75 tl karımız var hadi bakalımEkli dosyayı görüntüle 910641
Sociedad iptal oldu şans döndü bizim ki duruyo 😂😂ulan var ya inter 1-0 psg 1-0 diye socieadad a verecektim ilk yarı gol attı oda 1-0 oldu tam söverken bu da attı
zorHemen 2-2 olur al enişte
Eniste inter gol yerrrr oynaaaqqqqqq🥳🥳🥳🥳Sociedad iptal oldu şans döndü bizim ki duruyo 😂😂
Hayırlı işler dostumBen yatiyom yarın iş var bol şans tekrardan
altetico ilk gol atar biter rollHayırlı işler dostum
Tüpçüye haracı vermeye gelmiş iki gözümün çiçeği @Enişte 😆Helal eniste yapiyon bu sporu @JayJayOkocha gel bacanagina bak 😂😂
İnter yer oynarsa tupcuden haraci alir ama 🥳🥳🥳Tüpçüye haracı vermeye gelmiş iki gözümün çiçeği @Enişte 😆
Yapıştır enişte bol şans diliyorumMaç 2-1 e gelirse bizim roll biter 3 kişi 500 atarız tabi bu buraya yazılan şimdi bizim arkada enişte şöyle böyle diye de bir 2k yok olur hadi bakalım rastgele Ekli dosyayı görüntüle 910662
Bol şanslar dostum2 adımda tüpçü de nasıl 500 ü 5000 yaparız isimli parçamı söyleyeceğim
@Deadlong sponsor teşekkürler
Bol şanslarMaç 2-1 e gelirse bizim roll biter 3 kişi 500 atarız tabi bu buraya yazılan şimdi bizim arkada enişte şöyle böyle diye de bir 2k yok olur hadi bakalım rastgele Ekli dosyayı görüntüle 910662
Bol şans eniştemmMaç 2-1 e gelirse bizim roll biter 3 kişi 500 atarız tabi bu buraya yazılan şimdi bizim arkada enişte şöyle böyle diye de bir 2k yok olur hadi bakalım rastgele Ekli dosyayı görüntüle 910662
Bol şanslar dostMaç 2-1 e gelirse bizim roll biter 3 kişi 500 atarız tabi bu buraya yazılan şimdi bizim arkada enişte şöyle böyle diye de bir 2k yok olur hadi bakalım rastgele Ekli dosyayı görüntüle 910662