- 10,448
- 11,745
- 113
Verdi golü başladı maç.. Tebrikler enişte oldu bu kez
Tebrikler dost doğru tahmin
Hahahahahahahhahahaburalar ne ara böyle çoğaldı ahshshsh
Tamam para yine senin olsun. Biz tebrik etmeye geldik aslanburalar ne ara böyle çoğaldı ahshshsh
Teşekkür ediyorum dostTebrikler dost doğru tahmin
Bir sayfa geri gidip benim tahmine bak enişteKedi olalı bi fare yakaladık ödülü düşürüp 4-5 kişiye atarım paraya ihtiyacımız var @Shellac kitler misin dost senden çok dm geliyo bana😂😂
Naberssss 😁3 1 bitsin bologna kaybedıxek bıseyı kalmadı 10 kişi hucüm yapması lazım baskı kurarsa atar son dakika
Ulan Abuzer çok tehlikeli adamsınGooooolll
Çekiliş mi enişteKedi olalı bi fare yakaladık ödülü düşürüp 4-5 kişiye atarım paraya ihtiyacımız var @Shellac kitler misin dost senden çok dm geliyo bana😂😂
Tüpçüye vurdun ya enişte o bize yeterKedi olalı bi fare yakaladık ödülü düşürüp 4-5 kişiye atarım paraya ihtiyacımız var @Shellac kitler misin dost senden çok dm geliyo bana😂😂
hadi hızlı ol nba var 😂Kedi olalı bi fare yakaladık ödülü düşürüp 4-5 kişiye atarım paraya ihtiyacımız var @Shellac kitler misin dost senden çok dm geliyo bana😂😂
Houston muhadi hızlı ol nba var 😂
Tebrikler erhoo 🧿🧿Kedi olalı bi fare yakaladık ödülü düşürüp 4-5 kişiye atarım paraya ihtiyacımız var @Shellac kitler misin dost senden çok dm geliyo bana😂😂