- 19,364
- 10,633
- 113
@Ekitikee dostun kuponudur kendisi konu acamiyor 2 kişiye ödül atacakmis benim değil ben açık sifirim
Ekli dosyalar
-
273.5 KB Görüntüleme: 46
Bol şans dost@Ekitikee dostun kuponudur kendisi konu acamiyor 2 kişiye ödül atacakmis benim değil ben açık sifirim
Bol şanslar@Ekitikee dostun kuponudur kendisi konu acamiyor 2 kişiye ödül atacakmis benim değil ben açık sifirim
Bol şans@Ekitikee dostun kuponudur kendisi konu acamiyor 2 kişiye ödül atacakmis benim değil ben açık sifirim
Helal geldi evet 1 golDep bastı 1.1
Gerisi kolay depin atması iyi olduDep bastı 1.1
Kardeş kimsin bırak şimdi ekitikeyiDep bastı 1.1
Erkenden 2-1 şahane olur valla kod konusunda 5 TL'lik kod aldım slotta 55 yaptım bu maçın ilk yarısına 1.5 üst oynadım gelseydi 200 yapıp cekevektik sigara aliri, diye atamadilar ikicni yarı başında attılar bari sana yaradıDep bastı 1.1
Geldi fav otistikKardeş kimsin bırak şimdi ekitikeyi
Bol şans kaç adım@Ekitikee dostun kuponudur kendisi konu acamiyor 2 kişiye ödül atacakmis benim değil ben açık sifirim
İyi kalan 1Dep bastı 1.1
Bosverin dost ifsamalayi bol sans deyin geçinKardeş kimsin bırak şimdi ekitikeyi
8Bol şans kaç adım
Tek adimBol şans kaç adım
Vay arkadaş hepimizmi bitiğiz ben valla hayatımın kumar yüzünden en kötü zamanını geçiriyorumErkenden 2-1 şahane olur valla kod konusunda 5 TL'lik kod aldım slotta 55 yaptım bu maçın ilk yarısına 1.5 üst oynadım gelseydi 200 yapıp cekevektik sigara aliri, diye atamadilar ikicni yarı başında attılar bari sana yaradı