Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Distin / Sligo Rovers

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
7

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,577
6,826
113
Dediğin doğru dost mesela şimdi biri roll mü diyonuz o dalgayı yapsa bide 1 klik bassa deli gibi takip edip ne kopabilirim diyen modeller var burda hakketen para insanları bukelamun yapmış her türlü şekle giriyolar yeter ki para gelsin
Kesinlikle öyle dost ben senelerdir burdayım önceden rol olsun gelirse çekiliş olsun çok yapıyordum eskiler iyi bilir son zamanlarda yapmıyorum çünkü gerçekten çoğu kişi para peşinde bi bol şans demek bile zor geliyor bugün de kupon paylaştım çekiliş vs olmayınca kimse girip bi şey yazmadı ayıptır yani

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Kesinlikle öyle dost ben senelerdir burdayım önceden rol olsun gelirse çekiliş olsun çok yapıyordum eskiler iyi bilir son zamanlarda yapmıyorum çünkü gerçekten çoğu kişi para peşinde bi bol şans demek bile zor geliyor bugün de kupon paylaştım çekiliş vs olmayınca kimse girip bi şey yazmadı ayıptır yani
Para karakteri bozmuş dost bazılarında bide sanal ortam ya yüz yüze kimse görmüyo diye kendi çaplarında çakallık pesindeler en iyisini yapiyon boşver güzellik yaparsanda kendi tanıdığın insanlara yap para için forumda takılanlara değil