Hayırlı işler reis başkana reklam parasını odedinmi2 Kg Doğal Tuzlu Tereyağ Kova Fiyatı 590 + Kargo
Ekli dosyayı görüntüle 410266
Ekli dosyayı görüntüle 410267
Aynen yaptık ona bir omlet bununla 😉Hayırlı işler reis başkana reklam parasını odedinmi
Gençlik ikrisi Dost , Afiyet olsun.2 Kg Doğal Tuzlu Tereyağ Kova Fiyatı 590 + Kargo
Ekli dosyayı görüntüle 410266
Ekli dosyayı görüntüle 410267
Bir kovada @Başkan A ayarlaAynen yaptık ona bir omlet bununla 😉
kuymaktan aşağısı kurtarmaz reklam yapma yasağı varAynen yaptık ona bir omlet bununla 😉
Niye silinsin tost emekciye saygı duyar başkanımYav niye etiket yapıyorsun bakalım ne kadar kalacak diye merak ettim![]()
![]()
![]()
Tabi ayarlarız dost yeterki bi 200-300 Kova satalım ayıpsın yani sendekuymaktan aşağısı kurtarmaz reklam yapma yasağı var
Dostlar tost olmuş diyorsun yaniNiye silinsin tost emekciye saygı duyar başkanım
yeni yemek yedik karnımı acıktırdın durduk yere kilo alacazTabi ayarlarız dost yeterki bi 200-300 Kova satalım ayıpsın yani sende
Yok bana cümle saçma geldiği için öyle kullanıyorum 🤢Dostlar tost olmuş diyorsun yani![]()
Bağışıklık sistemimiz için hayvansal yağ gerekli dostum mutlakayeni yemek yedik karnımı acıktırdın durduk yere kilo alacaz![]()