- 16,798
- 5,027
- 113
Uzun soluklu bır rolling olacak takip edeceklere şimdiden haberiniz olsun. herkese iyi bayramlar
Bakalım dost şans bizimle mi değil mi uzun soluklu derken kasa kasa gitmiycez absürt maçlaraBöyle diyenler genelde ilk adımda patlıyorumarım hedefe ulaşırsın bol şans.
Benim bildiğim kasa kasa gitmen gerekiyor yalnız dostum. Siteye danışmadan iş yapma bence, benim bildiğim öyle, bilgin olsunBakalım dost şans bizimle mi değil mi uzun soluklu derken kasa kasa gitmiycez absürt maçlara
Yok dostum merak etme istwrsen 10 TL 10 TL oyna farketmiyorBenim bildiğim kasa kasa gitmen gerekiyor yalnız dostum. Siteye danışmadan iş yapma bence, benim bildiğim öyle, bilgin olsun
36 da bitti bu lose
Ynei gördüm rollingEkaterinburg geldi ama tüm halk başka rollerde 😂 neyse iyi forumlar
Devam dostt yapıştır gelsin orası kalabalikkEkaterinburg geldi ama tüm halk başka rollerde 😂 neyse iyi forumlar
Evet evet dost söyle hızlı hızlı adımlar çevrim yapana kadar düşük basıyorumDevam dostt yapıştır gelsin orası kalabalikk
Basket var bak istersen Fenerbahçe Esenler maçı ilk çeyrek bak istersenSonrasında çevrim bitsin başka sporlara geçebileceğim orda yüksek basariz