- 18,451
- 3,348
- 113
BenŞimdi ilk 3 arkadaş bana dm atsın 500 rol açtırayım başka da yok ben dün gece gördüm nolduğunu talep veriyorum burası won kupon atarım
BenŞimdi ilk 3 arkadaş bana dm atsın 500 rol açtırayım başka da yok ben dün gece gördüm nolduğunu talep veriyorum burası won kupon atarım
Kim reisŞimdi ilk 3 arkadaş bana dm atsın 500 rol açtırayım başka da yok ben dün gece gördüm nolduğunu talep veriyorum burası won kupon atarım
1000x güzel oturmuş tebriklerGood![]()
Dost dünden sözün vardı yazayimmi benŞimdi ilk 3 arkadaş bana dm atsın 500 rol açtırayım başka da yok ben dün gece gördüm nolduğunu talep veriyorum burası won kupon atarım
keşke @Doncaster seçseydi geç kaldıkHerkes dm ye mi damladı ddd
Veri goodGood![]()
İlk üç dedi ,,ilk üçe girdikmi bilemedim yapıştım dm ye...yeter bı rol kapak öğleden beri takip takip iflahim kurudu bı rol şans bulamadikKim seçildi 3 kişi
Sen neredesin ne kardeşim evde oda oda seni aradımGood![]()
burası sakşnkeşti belli dmdelerHerkes dm ye mi damladı ddd
Kesesine bereket ama takip edenlerde seçeydi keşkeİlk üç dedi ,,ilk üçe girdikmi bilemedim yapıştım dm ye...yeter bı rol kapak öğleden beri takip takip iflahim kurudu bı rol şans bulamadik
Bilemiyomki neolduKesesine bereket ama takip edenlerde seçeydi keşke
ilk sayfadan beri burdaydık kimleri seçti acabaKesesine bereket ama takip edenlerde seçeydi keşke
Mesajmı atmak gerekirdi anlamadımKim seçildi 3 kişi
Ben de merak ettimilk sayfadan beri burdaydık kimleri seçti acaba
Geç kaldık dahaMesajmı atmak gerekirdi anlamadım
Secilmiyenler msj yazıyor yeğen...oradan anlarsinilk sayfadan beri burdaydık kimleri seçti acaba
Tebrikler dostGood![]()