Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 519524Forumda son 2 ayda sevmediğim 3 kişi süresiz banlandı kutlama kuponu yapalım gelirse de takip eden 2 dosta ödül gönderelim
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 519524Forumda son 2 ayda sevmediğim 3 kişi süresiz banlandı kutlama kuponu yapalım gelirse de takip eden 2 dosta ödül gönderelim
Sağol canımBol şanslar
Teneke çok maalesef@Daimon reis geçen mesajları sildi konuyu bulamıyorum da ona dedim ki 1 aya kalmaz bana hakaret ettiğin için banlanacaksın13 gün sonra banlandı ☠ bilmem anlatabildim miii
Öyleler abi ya sonradan geliyorlar forumda asıl emeği olan herkese az çok yardım edenin kim olduğunu unutuyorlar mesela sorsam şurda senin eski nicki bilen 10 kişi belki çıkarTeneke çok maalesef
Sen biliyorsun sullyKim kim kim
Bol şanslar bende banlanayım mıEkli dosyayı görüntüle 519524Forumda son 2 ayda sevmediğim 3 kişi süresiz banlandı kutlama kuponu yapalım gelirse de takip eden 2 dosta ödül gönderelim
NoooBol şanslar bende banlanayım mı
Sağol reisBol şanslar kardeşim unuttuk sully görünce
bol sans dosttttEkli dosyayı görüntüle 519524Forumda son 2 ayda sevmediğim 3 kişi süresiz banlandı kutlama kuponu yapalım gelirse de takip eden 2 dosta ödül gönderelim
Sağol canımmmbol sans dostttt
Reis kural kuraldır ilk önce sarı kart sonra kırmızı kart iyi forumlar.. 🧐@Daimon reis geçen mesajları sildi konuyu bulamıyorum da ona dedim ki 1 aya kalmaz bana hakaret ettiğin için banlanacaksın13 gün sonra banlandı ☠ bilmem anlatabildim miii